kolmapäev, 3. mai 2017

Kohtla-Järvel on vaatamata muutlikule ilmale treeningvahendid paigaldatud

Meie projekti nimi on „Sport on elustiil“. Peaaegu kõik seadmed on ostetud vastavalt eelarvele (treeningu spordiseadmed – 3 tk.) ja paigaldatud Kohtla-Järve Noortekeskuse territooriumile. Järgmiste sammudena tahaksime laiendada spordiplatsi nii, et oleks rohkem erinevaid treeningu seadmeid. Planeerime seda teha erinevate fondide kaudu, võib olla ka „Nopi Üles“ abil.

Kohtla-Järve Ahtme linnaosas ei olnud kohta, kus noored võiksid õues spordiga tegeleda. Ainult jalgpalli platsid aga selliseid  kaasaegseid seadmeid ei olnud. Huvi seadmete vastu on olemas. Inimesed küsivad, mis need on, mis on vaja nendega teha, proovivad neid töös. Ilma tõttu ei ole võimalik neid kaua kasutada aga loodame, et varsti tuleb soe ja kuiv ilm ja siis ootame rohkem inimesi.

Seadmete paigaldamine võttis natuke rohkem aega, sest betoonitöödeks oli vaja kuiva ilma. See oli ainuke probleem, mis meil  tekkis. On veel üks murekoht – see on seadmete säilivus. Loodame, et vandalismi ei toimu. Kohtla-Järve Noortekeskus mõtleb videokaamera paigaldamise üle.


Kohtla-Järve Noortekeskus aitab ja toetab alati. 






Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar