kolmapäev, 5. juuli 2017

Antsla noortel on nüüd mänguväljak!

Projekt „Antsla mänguväljak“ rajatud Vana-Antsla järve äärde.

Mõte mänguväljak rajada tuli juba siis kui oli juba esimene Nopi Üles projekti taotlusvoor. Esimeses voorus polnud meie projekti jaoks piisavalt ressursse. Selle aasta alguses tegime uue katse ja meie projekt pääses edasi.

    Kuna suvel on põhiline noorte kogunemiskoht järve ääres, siis mõtlesime, et oleks tore kui seal oleks ka midagi huvitavamat teha kui lihtsalt rääkida.
    Mõeldud-tehtud, otsisime mänguväljaku ja selle lisad, rääkisime kohaliku ehitusfirmaga mänguväljaku paigaldamise osas. Ehitusfirma tegi meile hinnapakkumise, tellisime mänguväljaku ja kooskõlastasime kõik juhendajaga. Juuni teisel nädalal jõudis mänguväljak meieni. See sai toimetatud ehitusfirma kätte ja nemad paigaldasid selle Vana-Antsla järve äärde.

    Murekohaks oli see, et Facebookis ei saanud me piisavalt like täis, kuid õnneks otsustas Nopi Üles projektikomisjon, et meie projekt on ikkagi seda rahastust väärt. Oleme väga õnnelikud, et nad nii otsustasid.
    Lisatuge vajasime noorsootöötajalt suhtluses vallaga. See tähendab, et ta aitas meil arved viia raamatupidaja kätte.

    Õppisime projekti kirjutamist. Saime teada, et me ei saa suvalise koha peale midagi ehitada. Selle jaoks peab maa omanikult alati luba küsima. Meie puhul oli maa omanikuks Antsla vald.


    Kohalikud lapsed/noored on asunud juba hoolega mänguväljakut kasutama. Mänguväljaku lisad on nõnda tugevad, et võimaldavad ka suurematel noortel lõbust osa saada.





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar