kolmapäev, 5. juuli 2017

Valga noored aitasid läbi tervisespordi abivajavaid lapsi

Nopi Üles projektifond
Lõpparuanne


Projekt Noorte Heategevuslik jooks
Projekt leidis aset 08.04.2017

·         Noorte Heategevusliku jooksu korraldusmeeskonnas oli kolm Valgamaalt pärit noort. Kristo Jesse, Andre Pundonen ning Valdek ott.
Jooksul osales 121 inimest.
·         Meie koostööpartneriteks olid SiS – Science in Sport, Otolux, Santa Maria, Maks&Moorits, Valga Puu ning Maraton Sport.
·         Korraldusmeeskond sai projekti algus kuupäeval kell 9:00 hommikul kokku ning läksid Valga spordihalli, kust me saime transpordi, stardikaare, raudpostid ning aktiivkõlari.
Seejärel suundumise Andre poole, kust võtsime autole peale jalgratta ning teise koostööpartnerite poolt saadetud auhinnad.
Kell 10:00 olime Pedeli jõe rannavalvemaja juures, kus hakkasime võistluspaika ülesseadma.
Kell 11:00 saabusid esimesed osavõtjad, kelle ka korraldusmeeskond saatis rannavalvemajja end kirja panema.
Kell 12:00 andsime meie päevajuhile sõna, kes juhatas sisse jooksu. Peale seda andsime sõna Valga maavanemale Margus Lepikule.
Kell 12:10 anti Noorte Heategevuslikule jooksule start. Terve Pedeli-äärne rada oli järsku jooksjaid ning sporti nautivaid inimesi täis.
Kell 13:00 olid jooksjad ning kõndijad finišisse jõudnud.
Kell 13:30 alustasime kohe peaauhindade loosimisega, millele järgnes ka loosiauhindade loosimine.
Kell 14:00 tänasime kõiki osalejaid ning lõpetasime ürituse.
Kell 15:00 oli meil Pedeli rannavalvemaja ning selle ümbruse puhtaks.
·         Korraldusmeeskond sai tohutult kogemusi korralduse poole pealt. Me õppisime, kuidas peab erinevate asutustega läbirääkimisi pidama ning neile seletusi tooma, miks me tahaksime just neid enda sponsoriteks.
Korraldajad said õppida ka üksteist tundma ning meeskonnas töötamise iseärasusi.
·         Meie ettepanek teistele taotlejatele on see, et ei tohiks karta oma ideid elluviia. Me arvasime ka, et sellest ei tuleks midagi, kuid meie meeskonna vaim ei lasknud sellel ideel ära vaibuda vaid lasime käiku. Isegi kui teil tundub, et sellest ei saa asja ja on raske, ei tohi kunagi alla anda.
·         Kuludeks oli meil 2 pulsikella(180+180 ehk siis 360 eurot) ning hübriidratas(499 eurot), mis läksid kokku maksma 894 (selle sees postikulud) eurot.
·         Ürituses said kasu kõik osalejaid, korraldajad ning ka Lastefondis olevad abivajavad lapsed (263,07).


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar