esmaspäev, 31. detsember 2018

Rae valla noortekohvik

Projekt algas 2018. aasta sügisel ja hetkel jätkub. Oma projekti viime läbi Rae kultuurikeskuse kohvikuruumis.

Rae vallas on olemas küll noortekeskused, aga nende ruumid on väiksed ja põhiline sihtrühm, kes seal käivad on kuni 13 aastased. Hetkel puudub Rae vallas 14+ noortel hea koht, kus mõnusalt koos aega veeta. Koostöös kultuurikeskusega saime luua Noortekohviku, kus pakume noortele keskkonda, kus neil on võimalus peale kooli koos olla. Korraldame noortelt noortele üritusi nt filmiõhtud, kontserdid jne. Pakume ka võimalust korraldada kohvikus klassiõhtuid. Noortekohvik on avatud kahel korral nädalas, neljapäevast reedeni kella 17.00-20.00.

Noortekohviku kohta saime noortelt tagasisidet, et kohvikuruum on hubane ja noortepärane ning, et kohvikus pakutav toit on maitsev. Kavatseme tulevasel aastal projekti jätkata ja kohvikut projekti jooksul soetatud vahendite abil veel rohkem arendada.

Meie projekti eesmärk oli luua 14+ noortele hea koht, kus mõnusalt koos aega veeta. Saime selle eesmärgi täidetud, sest noored on kohvikust teadlikud ning käivad seal. Meie meeskonnas on 4 noort ja meid toetavad Rae noorsootöötajad.

Ürituse toimumisaeg oli 19. detsember Noortekohvikus, kuid kahjuks, vaatamata sellele, et panime ürituse info varakult üles, ei tulnud osalejaid. Ürituse nimi on “Mis imeloom on noorsootöötaja”. Mille jooksul tutvustame noorsootöö erinevaid võimalusi nt mobiilset noorsootööd kasutades virtuaalreaalsuse prille ja nutitelefoni.

Siiski osaletakse teistel kohvikus korraldatud noorelt noorele üritustel. Nt korraldasime 30. novembril noorelt noorele kontserdi, kus esinesid kohalikud esinejad meie kodukohast ja kaks suuremat esinejat Tallinnast.

Üritusel oli ca 20-25 osalejat ning etteasteid oli 5 (2 etteastet olid bändid ja kokku oli 11 esinejat). Esinejad olid: Grit Truupõld, Noortebänd Damaged, Rae huvialakooli basskitaristid, Ruutu 10 ja Meisterjaan.

Ürituse jooksul tegime pilte, mis on üleval Noortekohviku sotsiaalmeedias. Ürituse kohta saime ainult head tagasisidet. Osalejatele meeldis õhtu kava ja head esinejad ning esinejatele meeldis tore publik.

Saate meid jälgida instagramist ja facebookist:
https://www.instagram.com/noortekohvik/







Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar