neljapäev, 8. august 2019

Esialgsed hirmud osutusid asjatuks


Pärast Nopi Üles rahastuse saamist, hakkasime tegutsema piljardilaua ostu ja koolitajaga sobivate aegade leidmisega. Piljardilaua ostmise jaoks saime Sõmerpalu noorsootöötajalt ka kontaktid Piljardiliidust, kellega võtsime ühendust ning kes aitas meil parima valiku laua ostul teha. Piljardiliidu kaudu soovitatud lauad olid küll pisut kallimad, kui algselt plaanis oli, kuid otsustasime otsida selle jaoks lisatoetust, et saaks hangitud võimalikult hea ja vastupidav laud.

23. mail saabus uus piljardilaud ning koos noortekeskust külastavate noortega aitasime seda paigaldajatel üles seada. Sama päeva õhtul leidis aset ka esimene piljardikoolitus, mida viis läbi kohalik noor piljardimängija Kristen. Huvi koolituse vastu oli väiksem, kui algselt sai oodatud, kuid noori oli siiski umbes kümnekonna ringis.

28. mai sai korraldatud esimene piljarditurniir. Hirm, et sinna ehk noori piisavalt kohale ei tule, oli suur, sest tegu oli just kooli viimaste nädalatega ja me ei olnud kindlad kui hästi koolides tehtav reklaam kohale jõudis. Kohale tuli see-eest aga palju noori, nii Võru linnast kui ka Võru vallast, mis oli meie jaoks meeldiv üllatus. Turniiri korraldasime väljalangemis-süsteemiga ning selle jälgimiseks kasutasime internetist leitud turniiritabeli rakendust. Võistlus toimus kahes vanuserühmas ning mõlema vanuserühma 3 parimat said omale auhinnaks priipääsmed kinno “Kannel”.

Peamine raskus senimaani oligi laua hankimine ja kohale toimetamine. Turniiri korraldamine tundus aga nii kerge, et neid on plaanitud suve jooksul veel mitu tükki.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar