neljapäev, 8. august 2019

Täpne töö ja suured plaanid


Projekti “Nopi Üles” raames elluviidava Orava jõusaali asukohaks sai Orava Kooli võimla kõrvalruum. Seda peale läbirääkimisi just spordikompleksi läheduse tõttu.

Projekti esimeseks punktiks sai eelarve koostamine. Kuna varustus on kallis, siis pidime leidma eelarve kohaseid lahendusi: küsima hinnapakkumisi, otsima erinevalt poodidelt soodsamaid hindu. Asjaolu raskendas hindade pidev muutumine. Varustust soetades jälgisime hinna ja kvaliteedi tasakaalu, et tagada turvalisus jõusaali kasutades.

Peale eelarve koostamist hakkasime kaupa läbi viie erineva internetipoe tellima. Lisaks varasematele soodustustele andsid poed veelgi hinnast alla, mis tähendab, et tekkinud vaba raha eest saame soetada puudu olevat varustust. Selle hulka kuulub kindlasti raskuste hoidik, milleks varem raha ei jagunud. Kuna poodide tarneaeg oli kuni 5 nädalat, siis tekkis vahele lühike paus, kuid peale esimeste asjade saabumist hakkasime koheselt tegutsema. Paar päeva hiljem panime kokku ka viimasena jõudnud kauba. Jõusaali varustusse kuuluvad raskused, kükipuur, kangid ja multifunktsionaalne treeningmasin. Lisaks katsime kogu saali põranda mattidega, et vältida põranda kahjustumist ning libisemist.

Järgmise etapina planeerime ühistreeningut, mille eesmärgiks on huvilistele varustuse tutvustamine ja ohutuse mõttes mõne treeningnipi jagamine. Ühistreeningut hakkab juhtima kohalik hobisportlane. Ürituse reklaamimiseks plaanime riputada kogukonda postreid ja jagada üritust Orava noortekeskuse või Orava kultuurimaja facebooki lehel.

Enne esimest treeningpäeva soovime teha jõusaalile viimase lihvi. See tähendab, et lisame informeerivad postrid, kinnitame seintele kogukonna annetusena saadud redelid ning loome kaustiku, kuhu jõusaalis käiad peavad end märkima. Lisaks pöörame algselt tagurpidi pandud põrandamatid õiget pidi.

Videod jõusaalist:




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar