reede, 20. september 2019

Pirita virtuaalreaalsus


Meie oleme Pirita noored, kelle visiooniks on luua Mähe VAK-i üks huvitav virtuaalreaalsus tuba. Esmalt teeme koos teiste noortega vanast arvuti ruumist VR-toa ning järgnevalt teeme koos mitmesuguseid ägedaid tegevusi. Selles toas hakkame korraldama teemapäevi, üritusi ja seal saab ka lihtsalt vabal ajal mängimas käia. Samuti on tuba noortele, kellel ei ole võimalus külastada rahalisi virtuaalreaalsuse keskusi.

Meie vanustele pole hetkel selles piirkonnas noortekeskustes millegi huvitavaga tegeleda. Leidsime, et Mähe VAK-is on üks kasutu tuba, millest saaks luua virtuaalreaalsus toa. See muudaks noorteka meie vanusele ka huvitavamaks. Projekti elluviimiseks vajame 1800€ toetust ja 200 like jõudu.

Palun jagage ja likege meie ideed, et see äge projekt saaks teoks!

Noorte piirkondlike omaalgatuste konkursi "Nopi Üles" tegevuste elluviimist rahastatakse haridus- ja teadusministri kinnitatud ning Eesti Noorsootöö Keskuse poolt elluviidava ESF kaasrahastatud programmis "Tõrjutusriskis noorte kaasamine ja noorte tööhõivevalmiduse parandamine" kirjeldatud tegevuste raames.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar