kolmapäev, 2. oktoober 2019

Aakre noored sütitasid lauamängupisikuga!


Projekti nimi: „Aakre noored toast välja“
Projekti toimumise perioodi: 08.04.2019-08.8.2019
Projektimeeskonna liikmete arv Projekti vedasid kaks noort. 12-aastane ja 13-aastane ja nende koostöö sujus.
Partnerite nimed: Aakre Aed ja Aakre Rahvamaja

Ostsime projekti raames Playstation 4-a ja sellele erinevaid mänge ja see osutus vägagi populaarseks. Sai soetatud ka laua- ja õuemänge, mis ei ole need kõige tavalisemad, mida igast kodus leida võib. Lastele meeldisid väga teistsugused mängud, sest läbi nende said paljudki uusi asju teada ja nii ka meiegi.

Korraldasime ka ühe ürituse nimega "Mängude öö" kuhu kutsusime Brain Games mängudejuhi ja tema juhendamisel lendas aeg justkui lennates. Lõpetasime õhtu filmi vaatamisega. Noori osales sellel üritusel koguni 11 ja arvestades kõigi noorte tagasisidet läks meil vägagi hästi.

Küla jaanitulel said nii väiksed kui ka suured võtta mõõtu köievedamises ja noolemängus ja köievedamine oli ka neist kõige populaarsem.

Osalesime ka üritusel Avatud Talude Päevad, kus viisime lastega erinevaid mänge läbi ja ka sealt ei kostunud peale positiivse tagasiside midagi muud. Lastele ja noortele meeldisid meie mängud ja isegi mõned täiskasvanud tulid ning proovisid oma osavust näiteks dominos, jengas, keksus ja paljudes muudes meie ettevõtmistes.

Saime teada, et mängu ja õppimise saab väga lihtsate vahenditega ühendada ning leida ka nii palju uusi ja huvitavaid sõprussidemeid. See projekt õpetas ja aitas kaasa meie suhtlemisoskustele.

Kogukonnast said kõige rohkem kasu lapsed/noored, kelle koolivaheaega kui ka lihtsalt vabaaega aitasime põnevaks muuta ja arvestades tagasisidet saime me sellega hästi hakkama. Nagu eelnevaltki sai ära märgitud, siis tagasiside oli meie endi jaoks väga hea.

Nii mõnelegi lapsele meeldis Mängude Öö-l tutvustatud mängud nii palju, et ta läks koju ja soovis endale seda sünnipäevaks.
Teistele soovitame olla julged ja tegutseda sihikindlalt  

Esimesel üritusel („Mängude Öö“) osales 11 noort. Jaanipäeval umbkaudselt 20 last/noort ja umbes 10 täiskasvanut, kes meie mänge mängisid. Avatud Talude Päeval ligikaudu 300 inimest, kellest suurem hulk liitusid meie tegemistega.





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar