esmaspäev, 31. detsember 2018

Ekstreemspordipäev Pääsküla noortekeskuses

Meie korraldasime Keerdtrepp Ekstreemspordipäeva, kus oli kõigil huvilistel võimalik tutuvuda ja proovida ekstreemsporti - BMX, rula, trikitõukeratta näol. Korraldasime igale alale omad töötoad ja mõõduvõtmised. Tutvustasime noortele ekstreemspordi plusse ja miinused ning avaldasime neile saladusi, kuidas tänapäeva maailmas on võimalik ekstreemspordiga karjääri teha. Lisaks sellele oli meil paralleelselt avatud ka mehhaanika töötuba, kus sai oma sõiduinstrumenti parandada professionaali abiga.

Projektis olid kaasatud ka kohalikud noorsootöötajad, kes aitasid meil noortekeskuses kõike kontrolli all hoida.

Kogukond sai uue kogemuse, sest taolist ekstreemspordipäeva ei ole seal pargis veel toimunud.

99% tagasiside oli positiivne, sest oli tunda taolise ürituse puudusest. Eriti meeldis noortele sõita koos oma ala tegijatega ning õppida nende käest trikke ja nippe. Kuna tagasiside oli väga motiveeriv, on plaanis jätkata Pääsküla noortekeskuse ekstreemhallis juhendatud tegevusi noortele - huvi ekstreemspordi vastu on aina kasvamas, sest ekstreemsport on jõudnud ka vaikselt peavoolu meediasse ja kindlasti on oma roll ka sotsiaalmeedial. Kogu ürituse turundus käis läbi sotsiaalmeedia.

Projekti eesmärk oli tutvustada ekstreemsporti huvilistele ja see sai 100% täidetud, sest kohal käis nii tõukeratta, rula kui ka BMX-i huvilisi!

Töötubades osales kokku 40 noort. Lisaks osalejatele käis koha peal ka palju uudishimulikke lapsevanemaid, kes vaatasid võsukeste tegemisi ja uurisid täiendavalt ekstreemspordi ja Pääsküla noortekeskuse kohta.

Projekti läbiviimisel õppisime peamiselt seda - raske on ennustada osalejate arvu üritusel, mis toimub esimest korda seega peab olema valmis kõigeks. Meil oli trikitõukeratta huvilisi rohkem kui rulapark korraga mahtus ning pidime kiiresti reageerima ja sisepargis korra organiseerima. Õnneks olid meie juhendajad kogenud ja noored sõnakuulelikud – olukord lahendatud! Meid üllatas positiivselt see, et noored olid juba üsna teadlikud sellest, kuidas pargis liigelda ja millised rusikareeglid kehtivad teistega koos sõites!

https://www.facebook.com/events/2301481603260664/
https://www.youtube.com/watch?v=KZX9Alv6A04





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar