reede, 28. juuni 2019

Lohusuu spordiprojekt


Meie oleme Lohusuu noored ja meie eesmärk oleks tutvustada erinevaid vabaajaveetmise võimalusi terve suve. Sellega loodame, et noored leiavad ala, mis neile võiks meeldida ning millega tulevikus ka edasi tegeleda. Vahendid oleksid vabalt saadaval ekstra ülesse pandud kastist. Aga plaanime läbi suve ka erinevate ürituste näol tutvustuspäevi teha.

Teeme ka eelnevalt töötoa, kus valmistame ise vanaaegsete võistluste vahendid; on olemas ka noor, kes sellega tegelema hakkab. Teeme suve jooksul erinevaid õpitubasid jalgpallis, korvpallis, võrkpallis, vanaaegsed võitlused, lauatennis (just annetati meile õuelaud), saalihoki õueplatsil, rahvastepall, orienteerumises, sulgpallis, indiacas. Võistluste ajal ja spordipäeval pakume erinevaid tervislike snäkke, et ikka jõuaks võistelda.

Projekti lõpetaks septembrikuus, kus viiksime läbi erinevaid võistlusi ja spordipäeva. Auhinnatud saavad need kes on rohkematest töötubadest osa võtnud ja kes on võistlustel kõike aktiivsemalt silma jäänud ja kaasa teinud. Tänu vahendite ostmisele on meie projekt jätkusuutlik, sest noored saavad ise vahendeid võtta ja endale meelepärasega tegeleda ka edaspidi ja pole keelatud ka vanemal põlvkonnal asjade laenutamine.

Noored teevad tööõpetus tunnis kasti, kus hakkavad vahendid õues olema (kaamera all). Ülesse paneme erinevad viited, kuskohas vahendite kast hakkab olema, nii eesti kui ka vene keelse, et vahendid oleksid kättesaadavad olenevalt kas on avatud kool või noortetuba.
Vajame selle jaoks 1034€

Noorte piirkondlikute omaalgatuste konkursi "Nopi Üles" tegevuste elluviimist rahastatakse haridus- ja teadusministri kinnitatud ning Eesti Noorsootöö Keskuse poolt elluviidava ESF kaasrahastatud programmis „Tõrjutusriskis noorte kaasamine ja noorte tööhõivevalmiduse parandamine“ kirjeldatud tegevuste raames.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar