neljapäev, 22. september 2016

Põltsamaa lapsed saavad järgmisel aastal puhast basseini nautida :)

Meie projekti nimi: Põltsamaa lastebasseini korrastus ja mullipalli jalgpalli turniir.
Asukohaks: Põltsamaa linn.
Meie projekt algas 15.augustil. esimesel päeval toimusid puhastustööd ( üleliigse mustuse eemaldamine, vee välja pumpamine), basseini voolukohtade kinni katmine,  liiva vedu, veevälja pumpamine, muda väljavõtt. 2 järgneval päeval tööd ei toimunud ilma pärast. Peale kahte päeva algas basseini korrastuse lõppfaas. Uus vesi; puhtam, korrastatud ümbrus.

Selle töö käigus tekkis aga küsimusi edasisega. Kas tehtaks voolukohad lahti või kinni jätta ning kuidas kauem puhtamana bassein seisaks. Toimusid läbirääkimised linnavalitsusega. Sel ajal aga panime meie omalt poolt punkti. Lastebassein sai korrastatud ja puhastatud.

Selle töö käigus sain juurde enesekindlust, läbirääkimiste kogemust. Nägin/tundsin mida tähendab vastutus. Peale korrastustöid oli väike paus. 2. Septembril toimus mullipalli jalgpalliturniir. Lapsi oli palju ja kõigile meeldis üritus. Tagasisidet oli palju. Head :) Peale kõike oli endal pingelangus ja näha, et kõik planeeritud toimis lõppkokkuvõttes suurepäraselt. Järgmise sammuna: teha lõpparuandlus, kus juba projektist ja kogemustest pikemalt ning korjata uusi ideid uueks projektiks :)












Projektifondi "Nopi Üles“ tegevuste elluviimist rahastatakse haridus- ja teadusministri kinnitatud ning Eesti Noorsootöö Keskuse poolt elluviidava ESF kaasrahastatud programmi „Tõrjutusriskis noorte kaasamine ja noorte tööhõivevalmiduse parandamine“ kirjeldatud tegevuste raames.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar