neljapäev, 16. veebruar 2017

Saue tantsulaager Tantsu Kevad

Saue linnas ning selle lähiümbruses on palju teotahtelisi ning tantsuhuvilisi noori, kes sooviksid arendada ennast tantsuliselt aina rohkem. Nii tuligi meil idee kirjutada projekt Nopi Üles konkursile, selleks on üks vinge, sportlik ja tervislik nädalavahetus tantsides. Soovime kutsuda tuntuid oma ala professionaale meid õpetama. Samas mõtlesime, et võiks anda mõnele tublimale noorele võimaluse ise trenni anda, et nad saaksid aimu, mida tähendab gruppi õpetada.

Projekti üheks eesmärgiks on tuua Saue ning Saue läheduses elavatele noortele lähemale erinevaid tantsustiile. Stiile, millest neil pole võib-olla aimugi. Tantsijatena saaksime palju uusi kogemusi treenides Eestis kuulsate treenerite workshoppides. Tahaksime tuua tantsuhuvilistele ''koju kätte'' uusi tantsustiile. Koos tantsides, annab see võimaluse leida uusi sõpru samade huvidega noortele. Projektis propageerime ka olema tervislikumad ning vähem igasugustes nutiseadmetes, selle asemel saaks rohkem liikuda ning viibida värskes õhus. Laager on avatud kõigile, mis tähendab, et osalemiseks ei pea olema varasemalt tantsimisega kokku puutunud.

Selle projekti rahastamisel saavad tantsijad esineda Saue linna üritustel kogenenumalt ning esindada linna mitmekülgsemate tantsudega, sest tantsijate hulgas on ka Saue tantsugruppide liikmed. Laager toob kokku ümbruskonna noored samade huvidega, kes mitmekesistavad hiljem ka teiste noorte huvitegevusi.

Projekt on suunatud tantsuhuvilistele noortele üle 13 eluaasta. Hetkel loodame õppida järgmisi stiile: jazz'i, zumbat, cheer'i, pilatest, hip hopi ja ka akrobaatikat. Idee teostumiseks taotleme 745€.

Noorte piirkondlikute omaalgatuste konkursi "Nopi Üles" tegevuste elluviimist rahastatakse haridus- ja teadusministri kinnitatud ning Eesti Noorsootöö Keskuse poolt elluviidava ESF kaasrahastatud programmi „Tõrjutusriskis noorte kaasamine ja noorte tööhõivevalmiduse parandamine“ kirjeldatud tegevuste raames.





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar