neljapäev, 6. aprill 2017

Tabivere noored igatsesid kööki

Nopi üles projektist taotlesime Tabivere noortekeskusesse uut kööginurka.
Osalemise eesmärgiks on laste ja noorte omaalgatuslik tegutsemine, omavahelise koostöö arendamine läbi ühise tegevuse. Noortekeskus on Tabiveres üsna noor organisatsioon, mida tasapisi täiustame. Seega puuduvad meil igasugused kvaliteetsed tingimused. Vajame noortekeskusesse hädasti korralikku kööginurka, et õppida söögitegemise kunsti. Ühisel tegevusel õpime üksteisega arvestama, vastutama ühiselt koos loodule.

Vastutus ja puhtuse hoidmine on meie kohalike noortele väga nõrgaks küljeks. Selle probleemi lahendamine oleks suureks abiks kogu kohalikule kogukonnale. Noori tuleb rohkem kaasata, et õpiksime rohkem hindama ja hoidma oma kodukohta. See projekt oleks tõestus, et ka noored saavad ühiselt midagi luua ja anda oma panuse noorsootöö arengule kodukohas. Tõestus, et noori kuulatakse ja arvestatakse. Tõestus, et kui midagi väga tahta siis tuleb pingutada ja asi ette võtta. Sammuti saame uues köögis tähistada erinevaid kalendripäevi , tähtpäevi, teeksime algust kokandusringiga, kus õpime tervislikult süüa tegema ja toituma. Noortekeskus on just kaugematele lastele paigaks, kus aega veeta oodates bussi või mõne huviringi algust.

Kuna päevad on väga pikad on alati noored unistanud kohast, kus vahepeal einestada või sooja teed keeta ja juua. 
Armastus käib ikka kõhu kaudu:)

Taotlesime Nopi Üles konkursilt 2000€.
Tabivere noored!

Noorte piirkondlikute omaalgatuste konkursi "Nopi Üles" tegevuste elluviimist rahastatakse haridus- ja teadusministri kinnitatud ning Eesti Noorsootöö Keskuse poolt elluviidava ESF kaasrahastatud programmi „Tõrjutusriskis noorte kaasamine ja noorte tööhõivevalmiduse parandamine“ kirjeldatud tegevuste raames.




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar