reede, 21. aprill 2017

Tartu noored annavad kõigile võimaluse osaleda fotoringis

Meie oleme fotoklubi Sinine Pildimasin. Meie omaalgatuse ideeks on Tartus korraldada fototeemalisi üritusi kõikidele fotohuvilistele. Eesmärk on läbi viia vägevaid õpitube ja kutsuda külla silmapaistvaid fotograafe, pakkudes sellega noortele uusi huvitavaid võimalusi oma vaba aja veetmiseks ja enese arendamiseks.
Meie üritustel saavad osaleda kõik. Teretulnud on nii gümnasistid, üliõpilased kui ka juba töötavad noored. Tähtis ei ole ka eelnev kogemus või oskused, vaid hoopis motivatsioon ennast arendada ja midagi uut õppida.
Meie fotoklubi sündis juba eelmine sügis, aga nüüd vajame teie abi, et fotograafiaõpe teha kättesaadavaks veel rohkematele inimestele. Hetkel on meie võimalused väga limiteeritud, aga unistused on suured.


Taotlesime Nopi Üles projektifondist 1428 €. Selle raha eest ostame fotoklubile välklampe, kutsume külla tuntuid fotograafe ja korraldame näituse Tasku keskuses (15.05-28.05.2017). Näituse kaudu saame tutvustada ennast ka kohalikule kogukonnale ja jagada nendega ilu, mida oleme jäädvustanud.
Palun toeta meie omaalgatust ja kindlasti astu läbi ka meie fotoklubist! 
https://www.facebook.com/images/emoji.php/v8/f4c/1/16/1f642.png:)

Projektifondi "Nopi Üles“ tegevuste elluviimist rahastatakse haridus- ja teadusministri kinnitatud ning Eesti Noorsootöö Keskuse poolt elluviidava ESF kaasrahastatud programmi „Tõrjutusriskis noorte kaasamine ja noorte tööhõivevalmiduse parandamine“ kirjeldatud tegevuste raames.

Link videole:
https://www.facebook.com/NopiUles/videos/437208879956687/

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar