reede, 21. aprill 2017

Tüdrukud tahavad jalgpalli mängida!

Selle projektiga soovime rikastada kogukonna aktiivsust läbi jalgapalli.
Idee tekkis sellest, et meie kogukonnas on palju noori, kes on huvitatatud jalgpalli mängimisest, ka noored kes pole just kõige osavamad tulevad ikka ja jälle jalkaplatsile mängima või vähemalt kaasa elama.

Projekti otsustasime kirjutada seetõttu, et meie jalkaplatsil puuduvadkorralikud värava võrgud tänu millele lendavad pallid läbi võrgu aukude
teadmatusse kaugusesse. Lisaks vajavad värava raudpostid uuendamist.

Noortel puuduvad vajalikud vahendid jalgpalli mängimiseks. Projekti raames loodame osta vajaliku varustuse, mida noored igal ajal saaksid noortekast võtta, kui tuleb tuju mängima minekuks. Selleks, et ka emmedele- issidele, vanaemadele-vanaisadele näidata ja tutvustada millega noored vabal ajal tegelevad soovime korraldada jalkaplatsil talgud, mai-august kutsuvad noored kogukonna jalgpalliõhtutele ning enne jaanipäeva soovime korraldada jalgpalli tutvustava "Suure perepäeva", kuhu ootame nii vanemaid kui
nooremaid. Oluline on see, et kogu päev oleks osalejatele tasuta, oleksid auhinnad ning saakime tutvustada jalgpalli, kui ühte tervist edendavat ja vaba aja veetmise võimalust. Eelnevate tegevustega soovime saada jalkameeskonda liikmeid ning arendada ka oma oskusi. Augustis plaanime külla kutsuda teisi Tartumaa noortekeskuse noori, et korraldada jalgpalli sõpruskohumisi. Usume, et kui meil on olemas varustus, võimalused, kogukond, noored saab olema vahva aeg jalgpalli mängides.

Suur-suur töö võit on see, kui tulevikus hakkab mõni jalgpallikool ka meie vallas trenne andma 
https://www.facebook.com/images/emoji.php/v8/f57/1/16/1f609.png;)

Loodame, et see projekt annab selleks tugevad eelised.

Noorte piirkondlikute omaalgatuste konkursi "Nopi Üles" tegevuste elluviimist rahastatakse haridus- ja teadusministri kinnitatud ning Eesti Noorsootöö Keskuse poolt elluviidava ESF kaasrahastatud programmi „Tõrjutusriskis noorte kaasamine ja noorte tööhõivevalmiduse parandamine“ kirjeldatud tegevuste raames.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar