neljapäev, 13. aprill 2017

Veriora sportlikuks!

Kuna ülekaalulisus on maailmas üha tõsisem probleem, siis soovime seda ennetada - välitreeningplats looks huvitava võimaluse harrastada sporti vabas õhus kõikidele soovijatele. Veriora vallas on olemas kergliiklustee, mida kasutavad paljud harrastussportlased. Alternatiiviks aeroobsele trennile saavad inimesed kasutada meie rajatud vahendeid jõutreeninguks. Noored tunnevad aina enam huvi maailmas hoogu koguva street workout'i ja
parkuuri vastu. Meie vahenditega on võimalik teha väga mitmeid erinevaid harjutusi erinevatele raskusastmetele.

Treeningplatsi asukoht on populaarne, kuna see asub noortekeskuse juures ning aleviku keskel (rannas - rand on noortekeskusest üle tee; hetkel saab rannas ujuda ja lauatennist, korv-, jalg- ning võrkpalli mängida). Platsi loomine tagab koha, kus soovijad saavad end füüsiliselt värskes õhus arendada, omakorda kaasatakse ning motiveeritakse passiivsemaid kodanikke rohkem liikuma. Samuti on võimalik läbi viia lähedal asuval koolil kehalise kasvatuse tunde. Tulevikus plaanime kasutada treeningplatsi erinevate trennide ning töötubade läbiviimisel. Ühtlasi ka korraldada võistluseid.

Mida taotlesime? Välitreeningvahendid (lõuatõmbekangid, rööbaspuud ja rippredel) koos transpordi ja paigaldusega, väärtuses 2000€.

Noorte piirkondlikute omaalgatuste konkursi "Nopi Üles" tegevuste elluviimist rahastatakse haridus- ja teadusministri kinnitatud ning Eesti Noorsootöö Keskuse poolt elluviidava ESF kaasrahastatud programmi „Tõrjutusriskis noorte kaasamine ja noorte tööhõivevalmiduse parandamine“ kirjeldatud tegevuste raames.

Link videole: Make Veriora great again!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar