teisipäev, 23. mai 2017

Uber-lapsehoidja? Noored on leidlikud :)

Lõpparuanne
MTÜ Tegusad Eesti Noored korraldas „Aruteluõhtu noortele“ 20.aprillil Solarise Apollo Kinos Tallinnas. Üritus toimus teemal tuleviku majandussuunad ja jagamismajandus. Antud üritusel oli 6 korraldajat, kes alustasid korraldamist juba veebruarikuus. Meie korraldatud aruteluõhtust võtsid osa 100 noort, kuid usume, et mõju on suurem. Erinevad ideed ja teadmised laienesid edasi ka sõpradele ja sugulastele. Usun, et korraldasime kõigi osalejate jaoks meeldejääva arutelu.
Üritusel toimus paneeldiskussion huvitavate esinejatega, mille käigus saadi osalejatelt ka ise küsimusi küsida ja arutleda. Meie ürituse ekspertideks olid Taxify looja Martin Villing, Tehnopolise Balti kontori asedirektor Katre Eljas-Taal, Eesti Jagamismajanduse Liidu esimees  Hannes Lents ja Crowdestate looja Lot Linnupõld. Moderaatoriks oli majandusala üliõpilane Lewin Schmitt. Meie ülesandeks oli tõstatada teemasid, millega paljud noored olid vähem või rohkem kokku puutunud ning millega seoses võivad nad välja pakkuda huvitavaid lahendusi ning arengusuundi tulevikuks. Tekkis ka palju uusi ideid näiteks lapsehoidja-Uber, millega saaks kutsuda endale lapsehoidja samamoodi nagu praegu saab endale autoteenust tellida. Pärast paneeldiskussiooni lõppu ei tahetud eksperte ära lasta, kuna juttu jätkus kauemaks.
Meil õnnestus hästi üritus ja korraldus. Pärast arutelu olid palju noored väga rahulolevad ning tänasid meid hariva ürituse korraldamise eest. Eriti meeldisid noortele esinejad, kes olid omal alal eksperdid ja harisid oma kogemuste põhjal. Halvasti kukkus välja toidu tellimine, kuna üks korraldajatest tellis toidu kogemata valeks päevaks. Õnneks olid toitlustusfirma valmis tegema söögi ikka õigeks päevaks. Õppisime meeskonnaga koostööd, ajaplaneerimist ja ürituse korraldamist.
Ettepanekud järgmistele taotlejatele on kindlasti korralikult läbi mõelda, mis üritusi nende arvates piisavalt ei korraldata ja kuhu nad ise minna tahaksid. Vaid nii saab korraldada üritust, mis kõigile meeldib.

Taotlesime ürituse korraldamiseks 1400 eurot.











Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar