kolmapäev, 17. mai 2017

Vastseliina tribüün

Eesmärk:
Spordi- ja kultuuriürituste korraldamine on muutunud lihtsamaks ja vähenenud on ürituste eelarve. Suurenenud on spordi ja kultuuriürituste osalejate arv tänu tribüünidele. 

Vajadus/probleem:
Vastseliina vallas on palju noori ja vanemaid, kes on väga aktiivsed spordi kui ka kultuuri valdkonnas, olgu nad tugitoolisportlased või reaalsed harrastajad. Spordi-, muusika-, teatri ja tantsu huvilised vajavad kaasaegseid tingimusi, et tunda end mugavalt nii vaimse kui ka kehalise pingutamise eel ja järel, rääkimata pealtvaatajatest, kes neid vaatama tulevad, aga hetkel Vastseliinas selline võimalus puudub istumiskohtade näol. Sellepärast on kohalikel jalgpallimängudel tihti inimesi vähe, sest pered, kus on lapsed ei jõua seista 2h või vihmase ilma korral, murul istuda. Samuti jääb kontsertide külastajatele väliüritustel toolidest puudu, sest huvilisi on väga palju. Siit tuleb ka meie soov soetada Vastseliina valda teisaldatavaid tribüüne, mis tooks rohkem noori ja rahvast kodudest välja nautima kvaliteetseid spordi- ja kultuurisündmusi. 


Tegevuskava:
Tribüüni paigaldamine
Tribüüni välja laenutamine erinevate kultuuri- ja spordisündmuste jaoks.
Jalgpalli mängud kohalikul staadionil

Eelarve: 
1788.00 eurot

Noorte piirkondlikute omaalgatuste konkursi "Nopi Üles" tegevuste elluviimist rahastatakse haridus- ja teadusministri kinnitatud ning Eesti Noorsootöö Keskuse poolt elluviidava ESF kaasrahastatud programmis „Tõrjutusriskis noorte kaasamine ja noorte tööhõivevalmiduse parandamine“ kirjeldatud tegevuste raames
.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar