neljapäev, 1. juuni 2017

Nursi piljardilaud on kohal!

Vahearuanne
7. märts - 31. mai 2017
Projekt „Nursi piljardilaud“ loodi Nursi noorte poolt, kes tahavad Nursi külakeskusesse rohkem tegevusi tuua, et seal aktiivsust tõsta ja inimestel igas vanuses oleks seal rohkem vaba aja veetmise võimalusi.
Projekt sai alguse külakoosolekust, kuhu enamus Nursi küla elanikke kokku tuli, et arutada vaba aja veetmise võimalusi Nursi külas. Ideedest Nopiti üles piljardilaua idee, kuna see idee meeldis kõigile koosolekul viibijatele. Kui varem sai Nursi külakeskuses mängida võrkpalli, korvpalli, lauatennist ja muid erinevaid seltskonnamänge, siis nüüdsest saab seal mängida ka piljardit.
Olime teadlikud „Nopi üles“ noorte omaalgatuslike ideede projektifondist ning me saatsime neile oma idee. Facebooki meeldimised meie ideel täitusid nii kiiresti, et meil ei olnud aega sellele mõelda kust kohast me piljardilaua saame. Lõpuks leidsime koha kust soetada kasutatud piljardilaud koos uue kattega, äärekummidega, pallide ja kiidega. Hind nii suure laua puhul tundus olevat soodne.

Lõpuks toodi meile laud külakeskuse ukse taha. Kuna piljardilaud on raske, siis pidi seda mitmekesi külakeskuse teisele korrusele tõstma. Õnneks on inimesed meie külas niivõrd heatahtlikud ja abivalmid, et isegi töölt tuldi ära. Nii saigi piljardilaud kiire vaevaga üles tassitud. Esimesed mängud tehti kohe peale laua kokkusaamist ära ning varsti on oodata ka piljarditurniiri. 




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar