teisipäev, 6. juuni 2017

Keila poisid köögis hätta ei jää!

·         Projekti nimi ja asukoht? - Kokandusring Ainult Matshodele, Keila Noortekeskuses

·         Kuidas on projekti tegevused siiani läinud? - Projektitegevused on siiani läinud väga hästi sellepärast, et me oleme saanud uusi kogemusi, ühiselt tegutsenud, on paranenud igapäevaoskused

·         Mis on eriti hästi õnnestunud? - Eriti hästi on õnnestunud uue söögi - toidu valmistamine, lisaks laua katmine, ühine kokkamine ja ühine arusaam asjadest, grupi täissaamine (moodustamine) läks hästi, omavahel läbisaamine on siiamaani suhteliselt hea ja me oleme saanud valmistada kõike seda, mida me oleme ise väga tahtnud

·         Millised probleemid või murekohad on tekkinud? - Töö jaotusega on vahel probleeme, osad ei pea vahepeal söögi etiketist kinni, mõned ei ole viitsinud õigeaegselt kohale tulla – on ette tulnud mõned negatiivsed kogemused kokandusringi toimumise jooksul

·         Mida on juba tehtud ja mida tehakse järgmiste sammudena? - Siiamaani oleme uusi toitusid õppinud tegema, igal korral oleme teinud just erinevaid toite (praad/supp/magustoit), lisaks oleme üksteist tundma õppinud ja teame kuidas erinevaid ülesandeid vajadusel omavahel ära jagada. Järgmised sammud on sügisel - kaks töötuba, mis toimuvad septembris. Esimesse töötuppa tuleb personaaltreener, kes räägib spordist, unest, õigest toitumisest ja tervislikkusest. Enne kohtumist teeme oma toitumisest nädalase kava, mis oleme nädala jooksul kõike söönud - joonud ning saadame treenerile – hiljem kohapeal, saame seda kõike analüüsida. Teises töötoas õpime etiketti – lauakombed ning kuidas söögilauas ilusti ja õigesti käituda

·         Mida olete siiani projekti läbi viies õppinud? - Projekti läbi viies oleme õppinud projekti kirjutamist, plakati tegemist, õigesti söögi tegemist, oleme erinevas vanuses poistega õppinud suhtlema – üksteisega siis, lisaks õppinud puhtust paremini hoidma, vähem tänaval hängima, kuna on midagi teha.














Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar