kolmapäev, 14. juuni 2017

Värskasse lauatennist mängima :)

Projekti nimi: „Värska välitennise laud“
Toimumise periood: 16.02.2017-15.06.2017
Asukoht: Värska
Korraldajad: Triinu Kotov, Rainek Savimägi

Osalejate arv:  Lauatennise laua üles seadjaid oli 10. Mängijate kindlat arvu on pea võimatu kindlaks teha, sest laud on avatud iga kell. Tööpäevadel on näha mängimas kuni 30 inimest päevas.  

Taustakirjeldus: Välilaua tennis on üles seatud Värska noortekeskuse, gümnaasiumi, perearstikeskuse lähedal olevale alale. Lauda vaba aja veetmiseks kasutavad nii lapsed, noored kui ka täiskasvanud. Laua kasutamise aeg ei ole kellaajaliselt piiratud seega saab aktiivselt vaba aega veeta 24/7.

Partneri nimi: Värska ANK

Kirjeldus toimuvast: Vahearuandes mainisime, et oleme jõudnud täpselt nii kaugele, et kõik ettevalmistused laua tulekuks on tehtud, kuid lauda ennast veel ei ole. Nüüd on see käes. 18. mai tuli see kauaoodatud kõne, et kuller on 1 tunni pärast Värskas. Kodus aega veetvad täisealised noored olid vähem kui 5. minutiga platsis, et juba tööriistad laua kokkupaneku tarbeks kokku otsida. Kell oli just parajalt palju, et ka koolilastel hakkas päev läbi saama. Nii siis ühise suure meeskonnana asuti tegutsema.   Laua kokkupanek võttis päris piraka aja, kuid see kõik oli seda väärt. Nüüd on Värskas mitmekesisem võimalus aktiivelt ja lõbusalt aega veeta.    

Ülevaade saadud kogemustest: Kogu protsess oli mitmeti arendav. Alustades idee genereerimisest kuni lõpetades silmaga nähtava tulemuseni. Esimene ja kõige õpetlikum kogemus oli, et ole julge. Julge mõelda suurelt, julge küsida, julge põruda, julge siis jälle uuesti proovida. Kõike seda me julgesime ning see viis meid sihini.   

Ettepanekud järgmistele taotlejatele: Kui vähegi viitsimist on siis tegutse! Nopi üles on väga noorte sõbralik projektikonkurss. Taotlemine on mugav ja igale tekkinud küsimusele saab väga kiiresti vastuse.  


Ülevaade kuludest: Meie projekti eelarveks oli 1999 eurot.  Kogu projekti tegevusele mõeldud summa läks lauatennise laua ostmiseks, mis maksis täpselt 1999 eurot. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar