neljapäev, 27. juuli 2017

Vastseliina noorte discgolfi rada leiab kasutust ka veel pooleliolevana

Meie projekt, milleks on Vastseliina Discgolfi raja loomine on edukalt käima läinud. Vastseliina Discgolfi raja kõik planeeritud 9 korvi on tänaseks valminud, nii need kaheksa korvi, mille jaoks taotlesime rahastuse Nopi Üles projektifondist kui ka üks korv, mille annetas meile kohalik ettevõtja.

29. juunil valmis lõplik discgolfi rajakaart, mis edastati 30. juunil koos avaldusega RMK Võru metskonnale. Hetkel töötavad RMK ametnikud rajakaardiga ning plaanivad lähiajal külastada ka maa-ala, kuhu rada on planeeritud, et anda adekvaatne hinnang raja ehitamiseks või mitteehitamiseks. Augustikuu teiseks nädalaks saabub RMK vastus raja ehitamise kohta ning positiivse otsuse korral järgneb lepingu sõlmimine ning lõpetatakse alustatud raja ehitamine.
Praeguseks on üheksast korvist paigaldatud kolm, mis ei kuulu RMK alale. Noortel on suur huvi ka kõigest kolme korvi vastu, mistõttu näeb tihti huvilisi korvide läheduses kettaid heitmas.

Lisaks on leitud ka projekti käigus noored, kellest üks valmistab digitaalselt rajakaardi ning -märgistused ning teine postid, millele rajakaart ja märgistused kinnitatakse. Sügiseks valmib ka Vastseliina Noortekeskuse leheküljele Vastseliina Discgolfi tutvustav lisaleht ning luuakse tasuta võimalus discgolfi ketaste laenutamiseks.

Lõplik rajakaart. Autoriteks Erki ja Tauri Alliksoo.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar