kolmapäev, 16. august 2017

Prooviruumi loomine Kehrasse

EESMÄRK:
Kehra Noortekeskusesse luua bändiprooviruum, kus on kõigil huvilistel on võimalik tulla proovima erinevaid muusikainstrumente. Luua võimalus end musikaalselt väljendada ning tõelised asjaarmastajad saavad alustada ka oma bändiga, sest helitehnikat on võimalik kasutada ka esinemistel.


PROBLEEM:
Anija valla noortel ei ole võimalik kusagil väljendada ennast musikaalselt. Kunagi oli Anija vallas 20 noortebändi, kes kõik said tuule tiibadesse kunagises bändiruumis. Kunagine bändiruum lõpetas tegevuse ja noortel kadus võimalus bändidega jätkata või uusi bände luua. Meie vallas on väga palju andekaid ja talendikaid noori, kes sooviks luua oma bändi või ennast musikaalselt arendada. Endine Anija valla arhiiviruum Kehra Noortekeskuses seisab juba pikemat aega tühjana, seega oleks viimane aeg sinna luua erinevate võimalustega bändiruum. Olemas olev noortekeskuse tehnika: helipult, 2 tk monitorkõlarid, kõlari statiivid ja juhtmed, kuid puuduvad instrumendid ja kaablid.

Taotlesime idee elluviimiseks 2000€

Noorte piirkondlikute omaalgatuste konkursi "Nopi Üles" tegevuste elluviimist rahastatakse haridus- ja teadusministri kinnitatud ning Eesti Noorsootöö Keskuse poolt elluviidava ESF kaasrahastatud programmis „Tõrjutusriskis noorte kaasamine ja noorte tööhõivevalmiduse parandamine“ kirjeldatud tegevuste raames.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar