kolmapäev, 6. september 2017

Antsla discgolf

Antsla Noortekeskuse soov on luua Lauluväljakule 9-korviga disc-golfi rada. Oleme pikalt näinud probleemi täiskasvanud noorte jaoks olevate vaba-aja tegevuste vähesuses ning tänu Nopi Üles projektifondile on meil lõpuks võimalus tuua Antslasse midagi uut ja väga huvitavat!
Disc-golf on suurepärane väljund vaba-aja veetmiseks - tegemist on põneva ja pidevalt areneva spordialaga, mis lisaks inimeste ühendamisele mõjub suurepäraselt ka füüsilisele ja vaimsele tervisele.

Lisaks muule soovib projektimeeskond oma tegevusega olla kohalikele noortele eeskujuks ja näidata, et väga palju on võimalik korda saata, kui selleks ise piisavalt pealehakkamist leida. Loodame oma tegevustega anda julgust noortele olla ettevõtlik ja pealehakkaja!

Nopi Üles programmi kaudu taotleme 1998€ discgolfi korvide ning tii-alade soetamiseks. Lisaks on vaja rada hooldada ja ette valmistada ning luua rajakaardid, aga sellega saame kohalike tublide abijõududega hakkama! https://www.facebook.com/images/emoji.php/v9/f7f/1/16/1f60a.png
😊


Noorte piirkondlikute omaalgatuste konkursi "Nopi Üles" tegevuste elluviimist rahastatakse haridus- ja teadusministri kinnitatud ning Eesti Noorsootöö Keskuse poolt elluviidava ESF kaasrahastatud programmis „Tõrjutusriskis noorte kaasamine ja noorte tööhõivevalmiduse parandamine“ kirjeldatud tegevuste raames.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar