esmaspäev, 18. detsember 2017

Jõelähtme noortevolikogu kauaaegne soov on teostunud

Projekti nimi: Jõelähtme välilauatennise laud
Toimumise periood: 14.07.2017-30.09.20177
Asukoht: Loo alevik

Korraldajate arv: 2 ( Jõelähtme Noortevolikogu liikmed)
Osalejate arv: 12 (13-19. a noored- õpilased, Jõelähtme vallavanem, Jõelähtme noorsootöö- ja spordispetsialist, Harju Elu ajakirjanik, Jõelähtme vallalehe peatoimetaja)

Taustakirjeldus: Lauatennise laud on paigaldatud Loo Noortekeskuse ukse ees olevale alale. Lauda kasutavad enamasti Jõelähtme valla noored. Eesmärk on saada noori õue värske õhu kätte mängima. Laua olemasolu annab tervele kogukonnale võimaluse õues armastatud tegevust harrastada igal ajal, kasutamine pole kellaajaliselt piiratud.

Partnerite nime(d): Peamine tegevuspartner oli Jõelähtme vallavalitsus. Toetas ka MTÜ Jõelähtme Noored ja Loo Noortekeskus. Kiili Betoon OÜ- lauatennise laud ja selle transport ja Lindmäe Sport- lauatennise reketid ja pallid.

Tegevuste ja toimunu kirjeldus: Mõte sündis 2 aastat tagasi, kui lõime Jõelähtme Noortevolikogu, sest aastate jooksul on pinksi mängimine koolis väga populaarseks saanud, kuid vaheaegadel on koolimaja suletud. Pärast tundide lõppu ei tohi koolimajas niisama olla, seega tuli selle jaoks mingi teine koht leida.

Konkreetse laua valisime välja kevadel. Pärast projekti toetuse saamist andsime tellimuse sisse. 25.09.2017 paigaldati laud. Protsess võttis aega 10 minutit. 29.09.2017 toimus pidulik avamine, kus lõigati lint läbi ning peeti avamatš Noortevolikogu ja Jõelähtme valla vahel.

Ülevaade saadud kogemustest: Õppisime, kuidas vallaga läbirääkimisi pidada, tellida firmadelt tooteid ja arveldada. Järgmine kord peab arvestama, et projektide puhul tuleb igaks juhuks varuda lisaaega. Hästi õnnestus see, et suutsime projekti edukalt läbi viia ning eelarvet hästi planeerida.

Ettepanekud järgmistele taotlejatele: Nopi Üles on väga noortesõbralik, seega olge julged ja esitage oma ideed! Projekti ajal olge veendunud, et teil on ajavaru ootamatuteks olukordadeks.

Ülevaade kuludest: Meie projekti eelarveks oli 1500 eurot. Lauatennise laua ostmiseks kulus 1476 eurot ning ülejäänud 24 eurot kulus reketitele ning pallidele. 






Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar