neljapäev, 29. märts 2018

Kohila poistel on kiired (aga huvitavad) ajad..


Valgustehnika transpordi hilinemise tõttu on hilinenud meie projekt. Kuid nüüd, kus me oleme tehnika kätte saanud, alustame meie esimese töötoaga, mis toimub 30.märts. 

Tehnika transpordi venimise tõttu on pandud ka meeskonna närvid pinge alla. Kuna väga palju üritusi on tulemas, kuhu on vaja valgustehnikat. Kuid nüüd hakkame juba kiiremini tegutsema, sest juba paljud noored on andnud teada, et soovivad võtta osa valgustehnika töötoast. Meid on see väga rõõmustanud, kuna noored tunnevad huvi ja tahavad väga aidada. Loodame, et noorte huvi ikka püsib ja me viime edukalt meie töötoa läbi. 

Praeguselt on meie meeskonnaga liitunud kaks inimest Alex Kurjamaa ja Markus Männik, kes on ka suuresti huvitatud kaasa aitama ja valmis õpetama, kui keegi teine on haige või ei saa tulla. Meeskond on saanud väga palju uusi sõpru ja toetajaid. Meeskonnas on tekkinud suur koostöö valmidus ja alati aidadakse üksteist. Meeskond loodab praegu, et saame veel rohkem kogemusi kui meil praegu kogetud on. Kuid meeskonnal tekkis ka teine eesmärk, et keegi noortest õpetaks ka pärast meid nooremaid välja. Kuid pikka teksti ei jõua kirjutada kuna noored juba hüüavad. Lõpparuandesse tulevad ka pildid.



Kohtumiseni,

Alex Kurjamaa
Markus Männik
Vaimar Ilumets
Jarek Riska




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar