neljapäev, 29. märts 2018

Korraldajad inspireerivad ka üksteist


Projekti nimeks on Inspiratsiooniõhtud ning kindlat asukohta meil selleks ei ole. Plaanis on korraldada neid õhtuid kolm korda. Esimene toimub Nõo Muusikakoolis. Teine on plaanis korraldada Nõo Noortekeskuses, ning kolmandaga ei oska veel täpselt öelda.

Siiani on projektitegevused sujunud nii ja naa. Alguses olime kõik väga entusiastlikud küsitlust korraldama ja tulemused olid ka positiivsed sellele. Siis aga hakkasime kirju saatma inimestele ja ei saanud eriti vastused või siis oli see negatiivne. Praeguseks hakkavad asjad vaikselt paika loksuma.

Eriti hästi on meil õnnestunud see, et tiim kelle me endale kokku panime Inspiratsiooniõhtute korraldamiseks on suurepärane. Kõik on alati valmis abistama ja panustavad meie ühise eesmärgi täitumiseks.

Murekohtadeks võibki pidada seda, et inimeste puhul kellelt me lootsime jaatavat vastust saada, siiski seda ei saanud. Mingil määral tõmbas see motivatsiooni natuke alla ja aeg läks ka nii kiirelt edasi, et kartsime ebaõnnestuda oma projektiga.

Praeguseks teeme veel viimaseid ettevalmistusi oma esimese Inspiratsiooniõhtu jaoks, kui külla tuleb Vajé. Samuti on vaikselt läbirääkimistega alustatud ka teise esinejaga.
Siiani oleme projekti läbi viies õppinud seda, et alustada tuleb kõigega võimalikult vara ja väga aktiivselt, ning asju viimasele minutile jätta on halb mõte.

1 kommentaar:

  1. Esimene Inspiratsiooniõhtu Nõo Muusikakoolis VAJÉga oli väga vahva ja inspireeriv :) Aitäh noored :)

    VastaKustuta