esmaspäev, 2. aprill 2018

Kohtla-Järve DJ-õpitoad


Meie kandi noored on juba ammu unistanud DJ-ametist. Oleme üritustel mänginud muusikat, aga algelisel tasemel, lihtsalt "play-d" vajutades arvutist. Huvi on suur ja tunneme, et tänu "Nopi Üles" programmile saaksime alustada algatusega, mis võiks kasvada välja kohaliku noorteelu üheks populaarsemaks ürituseks ja hiljem isegi DJ-kooliks.

Tänapäeval on muusika ja üritusturundus väga vajalik teema. Tahaksime korraldada Kohtla-Järve 3 gümnaasiumiga (Kohtla-Järve Ahtme gümnaasium, Kohtla-Järve Järve Gümnaasium ja Kohtla-Järve Vene Gümnaasium) DJ-festivali, kus esinevad projekti raames väljaõpetatud DJd. Enne kontserti plaaniksime korraldada 3 intensiivset töötuba, et noored, kellel on teema vastu huvi kuid kellel puudub kogemus, saaksid omandada baasteadmisi, mida hiljem kogukonna ees näidata. Kontserdile kutsuksime kõik meie kandi noored.

Lisaks muusika mängimisele, miximisele ja helitöötlusele, tahaksime noortele õpetada ürituse korraldamise alustalasid, turundust, reklaami ja kuidas kasutada sotsiaalmeediat.

Meil on kolm unistust:
a) õpetada välja meie kandist 10 DJd, kes saaksid tulevikus nii Eestis kui välismaal plaadimängimisega tegeleda
b) tekitada Kohtla-Järvele uus õpilaste üritus, kus noored saavad oma oskuseid näidata ning paranda oma ürituse korraldamist ning läbiviimist
c) paari aasta pärast luua oma DJ-kool

Idee teostamiseks vajame 2000€.

Noorte piirkondlikute ideede projektifondi "Nopi Üles" tegevuste elluviimist rahastatakse haridus- ja teadusministri kinnitatud ja ESF kaasrahastatud programmi „Tõrjutusriskis noorte kaasamine ja noorte tööhõivevalmiduse parandamine“ alusel.




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar