esmaspäev, 2. juuli 2018

Keila käsitööring


Alustame Lennart Meri sõnadega raamatust „Hõbevalge“. Kunst on paratamatus. Kunst on kultuurigeen, mis iseenesest taastoodab ja niiviisi kultuuri kasvatab, ainsat keskkonda, millest inimese vaim saab hingata.

Oleme Keila Noortekeskuse noored ja tahaksime korraldada „Teeme ise kunsti“ käsitöö ja kunstiringi Keila noortele, mis algaks juba augustis ja jääks kestma huviliste olemasolul aastateks.

Sooviksime soetada kangasteljed ja paberilõikamismasina, siis saame ise tutvuda ja luua pärandkultuuri, ning tänapäeva kunsti tegemiste ja tarvetega. Plaanis on korraldada Keila Noortekeskuses käsitöö ja kunstiring, kus meisterdame ise, kutsume külalisi õpetama ja jagame oma teadmisi teistele noortele. Käsitöö ja kunstiringiga arendame noorte loovust, pakume eneseteostusvõimalusi. Ootame sinu like´i, meil on vaja saada neid kokku 200- ole hea ja toeta!

Soovime saada rahastust 1500.- eurot, sellega soetame kangasteljed, paberilõikamismasina ja väiksemad kunstitarbed. Ning kuulutame ringi avatuks!

Noorte piirkondlikute omaalgatuste konkursi "Nopi Üles" tegevuste elluviimist rahastatakse haridus- ja teadusministri kinnitatud ning Eesti Noorsootöö Keskuse poolt elluviidava ESF kaasrahastatud programmis „Tõrjutusriskis noorte kaasamine ja noorte tööhõivevalmiduse parandamine“ kirjeldatud tegevuste raames.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar