kolmapäev, 3. oktoober 2018

Eesmärk projekti arendada on käeulatuses


Projekt toimus vahemikus 31.05.2018-30.09.2018.

Projekti läbiviijad olid Eliisbeth Lääne ja Älice Kollo, koostööd tegime Lääne-Nigula valla, Palivere ANKíga ja Kiili Betoon OÜ’ga.

Saadud projektitoetusega soetasime Palivere ANKí juurde välilauatennise, mille tellisime ära suvel ja laua paigaldus toimus 25.juulil. Ilusate ilmadega on näha igapäevaselt, kuidas erinevas vanuses noored ja ka muud Palivere elanikud lauatennist käivad mängimas.

Oleme saanud läbi sotsiaalmeedia palju positiivset tagasisidet ning paljudel on tulnud uusi ideid, kuidas lauatenniselaua juures olevat platsi veel laiendada ning on pakutud ka abikäsi, juhul kui tulevikus on plaanis kirjutada uus projekt. See oli meile väga positiivne uudis, kuna see oli ka meie üks eesmärkidest, et jagaksime oma teadmist ja kogemust, et ka teised noored teaksid, millised võimalused neil on.

Probleeme valmistas noortekeskuse soetatud varustuse lõhkumist, mida kajastati ka Facebookis. Õnneks sai probleem lahenduse ja hetkel on taas vajalikud mängimisvahendid õues kõik olemas. Soovitust vähem oleme lauatennisega seotud postitusi teinud sotsiaalmeedias, kuid õnneks on lauatennise mängimine siiski väga populaarne tegevus igapäevaselt. Mängimist on takistanud septembrikuu vihmased ilmad, mis on muutnud laua ümbruse veidi sopaseks, ilusama ilma puhul soovime ka kohe pidada maha järgmise turniiri.

Projektist saime ennekõike positiivse tunde, et tegime midagi ära kogukonna jaoks ja ka soovi tulevikus midagi sarnast ette võtta. Soovime, et selliseid algatusi tehtaks rohkem, noortele on see kindlasti hea kogemus.

Kogu projektitoetus kulus laua soetamisele ja paigaldamisele. Vajalikud vahendid mängimiseks (reketid ja pallid) soetas Palivere ANK enda eelarvest.

Projektist kasusaajate arvu on raske hinnata, kuna laud on kõikidele kasutamiseks. Paliveres elab ligikaudu 800 inimest – mängimas käivad kõik, alates lasteaialastest lõpetades pensionäridega. Kasusaajad on kõik Palivere elanikud ja kaudseid kasusaajaid on veelgi rohkem.






Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar