reede, 2. november 2018

Palamuse noored bussikast noortekasse


Laupäeviti on plaanis hakata regulaarselt kokku saama ehk siis avame noortekeskuse (Palamuse noortekeskus) noortele ka laupäeviti. Noortel on plaan korraldada võistlusi omavahel nt konsoolimängus vms.

Usume,et nädalavahetustel käiks noortekeskuses rohkem just neid noori,kes sooviksid ühiselt aega veeta ja kellega saaks edaspidiseid plaane pidada. Nädala sees käib palju noori, aga just bussi või trenni oodates venib aeg ja igavledes tulevad igasugused "kahtlased" mõtted. Kui meil oleks rohkem võimalusi tegusalt aega veeta, siis ehk leiavad noored ka muul ajal noortekasse tee. Loodame, et noortelt tuleb järjest rohkem ideid, kuidas koos midagi ette võtta ja noorte olemist paremaks muuta.

Taotleme eesmärgi täitmiseks 2000€.

Noorte piirkondlikute omaalgatuste konkursi "Nopi Üles" tegevuste elluviimist rahastatakse haridus- ja teadusministri kinnitatud ning Eesti Noorsootöö Keskuse poolt elluviidava ESF kaasrahastatud programmis „Tõrjutusriskis noorte kaasamine ja noorte tööhõivevalmiduse parandamine“ kirjeldatud tegevuste raames.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar