esmaspäev, 31. detsember 2018

Pärnu-Jaagupi noorsootöönädal


Alustan juttu kohe tegevustest. Esialgne plaan oli korraldada tegevused noorsootöönädalal 19.-23. november. Pidime tegevused lükkama edasi kuna vajalikud vahendid ei olnud kohale jõudnud. Niisiis korraldasime esimese tegevuse 6. detsembril, milleks oli “Mängudeõhtu”. “Mängudeõhtu” oli kõige edukam. Mängima tuli 3 lapsevanemat ja 5 noort (mis on kahjuks vähe). Mängiti võidu peale lauajalgpalli, bowlingut, piljardit ja kabet. Igal alal selgitasime välja parimad ja jagasime vastavalt punkte. Ala parim sai 100 punkti, teine koht 50 ja kolmas 25. Enim punkte kogunud mängija sai auhinnaks kaardimaksega Monopoly. Ka teine ja kolmas koht said auhinnaks põneva lauamängu. Mängudeõhtu meeldis kõigile osalejatele ning oodatakse järge.

Kohe järgmisel päeval plaanisime kokandusvõistluse “Vanemate puukulp”. Kahjuks ei saanud me kokka, kes tuleks ja viiks võistlust läbi. Niisiis ostsime toiduained ja plaan oli anda osalejatele toiduained ette ning nad peavad kasutama oma fantaasiat. Meie ebaõnneks jõudis võistlusele kohale vaid 1 lapsevanem. Otsustasime jätta ära võistluse ning ka filmiõhtu koos Kahoot! viktoriiniga.

Kuna projekt oli vaja kiirelt teha, siis moodustus meeskond vaid minust ja noorsootöötajast. Kuid see ei heidutanud meid, sest saame väga hästi tiimina asjad tehtud. Meie projekti eesmärk, tutvustada vanematele noorsootööd ja noortekeskust, ei saanud teoks. Meie üritustele tuli kohale vaid 4 lapsevanemat. Meie piirkonnas on lapsevanemaid kindlasti palju rohkem. Kahjuks ei  näe ma ka põhjust, miks vanemaid kohale ei tulnud. Ürituste kuulutused läksid üles Facebooki, nii noortekeskuse lehele kui ka jagasime kogukonna gruppi ja piirkonna külade gruppidesse. Võib-olla ei paku noortekeskus ja noorsootöö vanematele huvi. Aga mina ei jäta proovimist ning tahan järgmine aasta uuesti proovida. Kindlasti õpin oma vigadest ja hakkan juba varem planeerima ning panen tööle suurema meeskonna. Samuti on vaja ka vanematele teha teavitustööd ja reklaamida üritusi iga võimaliku koha peal.






Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar