teisipäev, 12. veebruar 2019

Palivere välitegevused


Meie soov on soetada Palivere Noortekeskusele 12 paari erinevas mõõdus universaalseid uiske ja mõned suusapaarid. Paliveres ju olemas suusamäed ja valgustatud suusarajad, rajatud ka uisuväljak, aga kõigil ei ole vahendeid ,et nautida neid talve rõõme millest nad on siia maani ilma jäänud, universaalsed uisud on väga head kuna kui tali läinud, siis keerame alla rattad ja vast valminud kergliiklusteedel võimalik edasi vurada.

Noortekeskusel on võimalik korraldada erinevaid üritusi ja edaspidiselt neid kõigile sooviatele välja laenutada.

Uiske ja suuski saaksid laenutada kõik noored nende vanemad ja teised kogukonna liikmed, kas siis koolitundideks või siis niisama uisu- ja suusarõõmude nautimiseks.

Projekti käigus plaanime korraldada noortekeskusega ühis-uisutamist ja suusatamist, Vastlapäeva tähistamist, hoki võistlust koos vanematega, Rulluisumaratoni.

Vahendid jäävad edaspidiseks kasutamiseks kõigile soovijatele!
Taotleme 1800€, et igal noorel oleks võimalik suusatada ja uisutada!

Noorte piirkondlikute omaalgatuste konkursi "Nopi Üles" tegevuste elluviimist rahastatakse haridus- ja teadusministri kinnitatud ning Eesti Noorsootöö Keskuse poolt elluviidava ESF kaasrahastatud programmis „Tõrjutusriskis noorte kaasamine ja noorte tööhõivevalmiduse parandamine“ kirjeldatud tegevuste raames.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar