teisipäev, 12. veebruar 2019

Väike-Maarja noortekonverents Võti Tulevikku


Väike-Maarja Gümnaasiumi noored soovivad korraldada Lääne-Virumaa noortekonverentsi „Võti tulevikku“. Tegemist on noortele suunatud sündmusega, mille eesmärgiks on noorte motiveerimine ja nende innustamine enda unistuste poole püüdlemisel. Luues noortele varakult võimaluse seminaridel osalemiseks, loome aluse elukestvale õppele. Konverentsi modereeriks päevajuht, kes loob kahekõne tuntud inimestega erinevatelt elualadelt. Noored saavad sellest motivatsiooni oma eesmärkide ellu viimiseks ja enesearendamiseks. Igale osalejale soovime kinkida kirjapulga ja märkmiku mõtete ülestähendamiseks ning hilisemate ideede mõtestamiseks. 

Meie eesmärgiks on pakkuda noortele võimalust end kodukohas täiendada. Soovime, et konverents oleks noortele tasuta. Sellega tagame võimaluse, et kõik motiveeritud noored saaksid elamuse osaliseks. Teadlikumad ja ettevõtlikumad kogukonnaliikmed tagavad tulevikus meie piirkonna jätkusuutliku arengu.

Idee teostamiseks vajame 1800€ rahasüsti.

Arvame, et noortesse panustamine ongi tuleviku võti! Aita ka sina!

Noorte piirkondlikute omaalgatuste konkursi "Nopi Üles" tegevuste elluviimist rahastatakse haridus- ja teadusministri kinnitatud ning Eesti Noorsootöö Keskuse poolt elluviidava ESF kaasrahastatud programmis „Tõrjutusriskis noorte kaasamine ja noorte tööhõivevalmiduse parandamine“ kirjeldatud tegevuste raames.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar