reede, 6. detsember 2019

Kaasatud on ka need noored, kes varasemalt noortekeskust külastanud ei ole


Meie esimene üritus toimus 11. juuli 2019. Enne esimest üritust panime üles kuulutusi kolme erinevasse bussijaama naaberkülades, Kadila teadetetahvlile ning jagasime sotsiaalmeedias. Käisime kõigepealt ekskursioonil ajalootubades, seejärel viisimeläbi ajalooteemalise viktoriini ja Kahoodi. Üheskoos vaatasime kohaliku näitetrupi humoorikat etendust ja äeva lõpuks telekast komöödiashowd.

Projekti rahade eest ostsime suure teleri, seinakinnituse telerile, kotttoolid, pakkusime külalistele snäkke ja viktoriini võitjale auhinna. Tarneprobleemide tõttu ei jõudnud kahjuks ürituse ajaks kotttoolid kohale aga see ei seganud meie ürituse läbiviimist.

Kokku osales meie esimesel üritusel 19 inimest, nendest palju oma küla ja ka naaberkülade inimesi. Suvevaheaja tõttu oli kahjuks kohal vähe noori. Sellest meile õppetund, et noorte hulgas on vaja teha järgmine kord rohkem reklaami.

Saime palju positiivset tagasisidet, kus kiideti head ürituse läbiviimist ja noorte aktiivsusest. Me ise ka mõistsime, et meie üritus ühendas küla noori ja vanu.

Meie teine üritus toimus 13. augustil 2019. Reklaamisime üritust sotsiaalmeedias ja suusõnaliselt. Kohale tuli 14 last, kelle hulgas oli palju neid, kes pole enne meie noortetuppa sattunud. Projektirahade eest ostsime 8 lauamängu ja parimatele võistlejatele auhinnad. Võistlejad jagasime ära vanusegruppide järgi. Nooremad mängisid 5sekundit juuniorit ja Unot ning vanemad mängisid omavahel Scrabblet ja Mina olen...Aliast. Kõige väiksemad vaatasid samal ajal, kui nende suuremad õed-vennad omavahel võistlesid, meie uuest telerist multikaid. Lapsed olid väga võistlushimulised ja parimad mängijad said endale magusad auhinnad. Peale pingelisi mänge sõime ühiselt kringlit ja jagasime omavahel muljeid. Lapsed olid rahul ürituse korraldusega ja arvasid, et võiksime ka kunagi hiljem selliseid põnevaid lauamängude õhtuid korraldada.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar