esmaspäev, 14. detsember 2020

Lauatennis võlus nii noori kui veidi vanemaid!

Projekti nimi: "Obinitsa lauatennis" 
Projekti periood: 01.09.2020-30.11.2020 
Projektimeeskonda kuulus 3 liiget 
Lauatennise koolitusel osales 9 inimest 
Lauatennise turniiril osales 9 inimest 
Partner: Navikõ Külaselts 

Projekti käigus ostsime lauatennise laua, reketid, pallid, reketikotid ja pallikasti. Neid saab kasutada Obinitsa Külakeskuses, mis on avatud T-L 16.30-20.00. Tegime plakatid projekti sündmustele (koolitus ja turniir) ja panime need igale poole üles. 

24.10.2020 viisime läbi lauatennise koolituse, mis oli noortele väga huvitav ja hariv. Koolitaja oli Võrumaa meister lauatennises Agnar Pirnpuu, kes oskas noori hästi kaasata ja rääkis pallidest, reketitest, mängureeglitest, näitas kuidas tema palle vastu võtab, kuidas võistlusel käitutakse jne. 

21.11.2020 viisime läbi lauatennise turniiri OBINITSA OPEN 2020. Turniiri jaoks ostsime medalid, tordi ja Värska pudelivett. Lauatennise Seltsist Agnar Pirnpuu oli meil jälle abis ja korraldasime eraldi jõuproovid noortele ja täiskasvanutele. Medalid ja diplomid said 7-8-aastased noored, kuna osalejaid ei olnud palju (lähedal asuva kooli 5.-9. klass oli karantiinis). 

Hästi õnnestus lauatennise asjade ostmine, kaup tuli kiiresti. Keeruline oli laua kokkupanek, aga leidsime mehed, kes selle töö tegid. Hästi on õnnestunud ka, et see laud on väga hea, saab vajadusel hästi lihtalt kokku panna ja rataste peal nurka lükata. Keeruline oli ka aegade kokku leppimine treeneriga, tahtsime leida laupäevaseid aegu, et võimalikult paljud saaksid osaleda. Natuke rohkem osalejaid oleks võinud olla, sest kõik üritused olid toredad, aga teame juba, et lauatennist on päris palju käidud ka vabal ajal mängimas. Eriti populaarne on see laste hulgas. Tagasiside külast ja vallast on olnud väga rõõmustav ja toetav. Oleme õppinud plakatite kujundamist, võõrastele kirjutamist ning ürituste organiseerimist. 

Projektist kasusaajaid on 70 inimest aastas. 

Teistele soovitame, et kui on mõte paigas, millest on puudu või mida võiks teha, siis leida abiks ka keegi täiskasvanu ja julget pealehakkamist. 

Lingid: 



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar