esmaspäev, 15. august 2016

Rõuge vallas on varsti võimalik pimedas võrkpalli mängida

Siin jälle Maris ja Sirli!

Meie projektiks on õhtused võrkpalli võistlused. Need saavad toimuma meie kodukohas, Rõuge vallas asuvatel volleplatsidel Rõuges, Viitinas, Nursis. Kuna varasemalt on toimunud ainult päevased võistlused, siis meie mõtlesime, et muudame võrkpalli veelgi põnevamaks ja mängime seda õhtul kui on juba hämar. Selleks paigutame võrkudele ja piiridele tuled.

Siiani on projektitegevused läinud hästi. Oleme suhelnud paljude inimestega, küsisime nõu elektrikult, millised on kõige paremad tuled ja kuidas neid on kõige parem ühendada, kirjutasime oma vallavolikogu esimehele, kes tegeleb võrkpalliga ja olnud päevastel võrkpallivõistlustel meeskondade kokkupanija ja arvestaja. Palusime abi võistlustel meeskondade moodustamisel, punktide panemisel ja tabeli koostamisel. Ta oli lahkesti nõus.
Kõige paremini on õnnestunud koostöö meie noorsootöötajaga, kes on meid sõidutanud edasi-tagasi ja olnud abiks oma nõu ja jõuga.

On ka väikesed tagasilöögid. Meil tekkis probleem valgustite osas. Poodides käies selgus, et ei ole neid tulesid, mida me alguses plaanisime kasutada. Elektrikuga suheldes selgus aga, et need ei olegi just kõige paremad, sest ei peaks löökidele hästi vastu. Tulede probleemi lahendasime nii, et elektrik rääkis läbi ühe elektrimaterjalide müügiga tegeleva firmaga, kes pakkus omakorda välja kõige parema lahenduse. Kahjuks ei olnud neid valgusteid kauplusest saada ja need tuli tellida. Seetõttu lükkusid edasi ka võrkpallivõistluste toimumise kuupäevad.
Praeguseks oleme paika pannud kuupäevad ja kohad, kus mängud toimuvad. 17. augustil toimuvad võistlused Rõuges alevikus asuval võrkpalliplatsil, 18. augustil Viitina külakeskuse juures ja 19.augustil Nursi külakeskuse juures.
Olemas on võrkpall võrgud ja võrkpallid. Valgustid on kohale jõudnud ja oleme paika pannud kellaaja millal mängud peaksid hakkama. Oleme koostanud facebooki ürituse mida saate näha siit:

Järgnevateks sammudeks on teha proov valgustitega ja vaadata kuidas need toimivad, osta ära auhinnad ja seejärel läbi viia üritused, teha pilte ja lõpuks kirjutada aruanne ja kogu tehtud töö kokku võtta.

Oleme õppinud projekti läbi viies, et aega peab planeerima väga hästi ja peab arvestama ka igasuguste tõrgetega. Tekkinud on ka suurem vastutustunne ja oleme muutunud julgemaks ja paranenud on suhtlusoskused.
Lisatoeks vajaksime veel ühte inimest kes tegeleks korraldamisega, kuna Maris on oma kodukohast eemal tööl ja ei saa nii palju aidata kui tahaks ning Sirli on seotud ka teiste projektidega, mis samuti nõuavad tegemist. Kuid me usume, et saame hakkama kuna oleme juba nii kaugele jõudnud.
Pilte me siiani pole teinud, selle oleme täiesti ära unustanud.
Soovime teile ilusat augusti kuu lõppu!
Päikest!
🙂

Projektikonkurssi "Nopi Üles" tegevuste elluviimist rahastatakse haridus- ja teadusministri kinnitatud ning Eesti Noorsootöö Keskuse poolt elluviidava ESF kaasrahastatud programmi „Tõrjutusriskis noorte kaasamine ja noorte tööhõivevalmiduse parandamine“ kirjeldatud tegevuste raames.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar