reede, 28. oktoober 2016

Maidla noortele esimese lume tulek ei sobinud

"Nopi Üles“ projektikonkursi abiga soovisime soetada meie piirkonna noortele sisukama vaba aja veetmiseks maastiku-, triki- ja tõukerattaid (rattaid hoitakse ja neid saab laenutada Maidla noortekeskusest). Sellisele suurepärasele ideele tulime tänu Saue Noortekeskusele, kus noortel on võimalik laenutada tõukerattaid. Soovisime ka meie, et noored saaksid aktiivselt ühiselt aega õues veeta. Meil on olemas kergliiklusteed ning Savala külas ning Kiviõli linnas heal tasemel skatepark. Paljudel noortel puudus võimalus kasutada skateparki, kuna noortel ei olnud rattaid. Noortekast laenutatavad rattad annavad paljudele noortele võimaluse rohkemaks liikumiseks välitingimustes ning heal tasemel kergliiklusteid ning skateparke kasutada.

Projektitegevus „Nopi üles“  on siiani hästi läinud. Oleme teinud teavitustööd, et varsti saame uued rattad meie piirkonna noortele, mida on võimalik kasutada. Probleeme ega murekohtasi pole veel ette tulnud ja loodame, et ei ole tule ka.

Rattad on meil tellitud ning meile ka kohale jõudnud. Järgmise sammuna oli meil välja kuulutatud võistlus 26. oktoobriks, kuid lumi tuli ootamatult maha ja peatas meie ettevõetud plaani. Nüüd oleme otsustanud korraldada novembri esimesele nädalale meie uute vahvate rataste tutvustamise ühiselt noortega. Hetkel ootame ainult ilma, et noored saaksid rattaid kasutama hakata ja huvi on äraütlemata suur!!! 

Projekti läbi viies oleme õppinud koostööd tegema ja rohkem suhtlema. Lisatuge saime Maidla
Noortekeskuse noorsootöötajalt Gerrilt, kes aitas plakati tegemisel ja firmadega suhtlemisel.

Seda, kuidas projekt edasi läheb, saab lugeda juba lõpparuandes, kui ilmataat lubab meil tegevused lõpuni viia :)

Projektifondi "Nopi Üles“ tegevuste elluviimist rahastatakse haridus- ja teadusministri kinnitatud ning Eesti Noorsootöö Keskuse poolt elluviidava ESF kaasrahastatud programmi „Tõrjutusriskis noorte kaasamine ja noorte tööhõivevalmiduse parandamine“ kirjeldatud tegevuste raames.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar