kolmapäev, 26. oktoober 2016

Kohtla-Järvel on nüüd nukuteater ANTI-STRESS, keda on võimalik KÕIGIL endale külla kutsuda :)

Lõpparuanne

Meie projekti nimi on nukuteater ANTI-STRESS.

Meie alustasime oma tööd (ettevalmistused) juba 1. septembril 2016. Oktoobris 2016 projekt lõppes, kuid nukuteater jätkab oma tegevust Noortekeskuse toetusel.

Meie meeskonnas on kuus noor inimest, pluss kaks noortekeskuse noorsootöötajat kes aitavad ja toetavad. Meie alustasime oma tööd nullist ja selle lühikese aja jooksul meil oli juba neli etendust algklassiõppilaste ees (kogu osalejate arv on 80 inimest) ja meil on tugev meeskond.

Meie partneriks on Kohtla-Järve Ahtme linnaosa koolid (kolm tükki) ja lasteaiad (viis tükki). Igas neist asutustest on mitu gruppi ja klassi. See tähendab, et meil on veel palju vaatajaid. Plaanis on muidugi palju uusi etendusi erinevatele teemadele.

Kõik etendused olid Noortekeskuse hoones. Oli lõbus ja sõbralik atmosfäär.
Kõik õnnestus hästi, probleemi ei ilmunud. Õppisime tegema nukkusid, välja töötama stsenaariumi, saime kogemust esineda publiku ees.

Eesmärgid ja tulemused on saavutatud! Üritused on toimunud plaanikohaselt ning rahalised vahendid kulutati  vastavalt eelarvele. On ostetud vahendid edasitöötamiseks, triikraud, õmblusmasin, T-särgid ning töötuppa kutsuda veelgi noori.

Järgmistele taotlejatele soovin edu! Olge julged, proovigi ennast erinevates huviringides. Arendage end igakülgselt.






Rõõm laste silmades :)





Projektifondi "Nopi Üles“ tegevuste elluviimist rahastatakse haridus- ja teadusministri kinnitatud ning Eesti Noorsootöö Keskuse poolt elluviidava ESF kaasrahastatud programmi „Tõrjutusriskis noorte kaasamine ja noorte tööhõivevalmiduse parandamine“ kirjeldatud tegevuste raames.



Suur aitah Teile toetuse eest!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar