reede, 21. oktoober 2016

Põltsamaa noored kutsuvad üles ühiskonda panustama :)

Meie projekti nimi: Põltsamaa lastebasseini korrastus ja mullipalli jalgpalli turniir.
Asukohaks: Põltsamaa linn.

Meie projekt algas 15.augustil. esimesel päeval toimusid puhastustööd ( üleliigse mustuse eemaldamine, vee välja pumpamine) basseini voolukohtade kinni katmine. Liiva vedu. Veevälja pumpamine, muda väljavõtt. Peale teist päeva algas basseini korrastuse lõppfaas -  uus vesi, puhtam, korrastatud ümbrus.
Selle töö käigus tekkis aga küsimusi edasisega. Kas tehtaks voolukohad lahti või kinni jätta, kuidas kauem puhtamana bassein seisaks. Toimusid läbirääkimised linnavalitsusega. Sel ajal aga panime meie omalt poolt punkti. Lastebassein sai korrastatud ja puhastatud.
Selle töö käigus sain juurde enesekindlust, läbirääkimiste kogemust. Nägin/tundsin mida tãhendab vastutus. Peale korrastustöid oli väike paus. 2. Septembril toimus mullipalli jalgpalliturniir. Lapsi oli palju ja kôigile meeldis üritus. Positiivset tagasisidet oli palju.:) Peale kõike oli endal pingelangus ja näha, et kõik planeeritud toimis lõppkokkuvõttes suurepãraselt.
Korraldajadeks olid 2 isikut.. Osalejate arv kogu projekti vältel 25 inimest. Selle all siis mõteldakse nii lastebasseini korrastust( 3inim) ja sellele järgnev mullipalli turniir, kus osales üle 20ne lapse
Partnerid minu projektis: Crestol OÜ ja Põltsamaa Noortekeskuse tugi 
Kogemused: tähelepanu kohad, aja planeerimine, korraldustöö, läbirääkimised.
Ettepanekud: olgem rohkem ettevõtlikumad ja panustagem ühiskonda







Projektifondi "Nopi Üles“ tegevuste elluviimist rahastatakse haridus- ja teadusministri kinnitatud ning Eesti Noorsootöö Keskuse poolt elluviidava ESF kaasrahastatud programmi „Tõrjutusriskis noorte kaasamine ja noorte tööhõivevalmiduse parandamine“ kirjeldatud tegevuste raames.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar