neljapäev, 16. veebruar 2017

Kiviõli Rahva Ringhääling

Et Kiviõli kogukonnas võiks olla oma TV, on juba kaua küpsenud mõtte meie Kiviõli kogukonna noorte peas. Kogusime mõned mõttekaaslased kokku ja töötasime välja projekti: KRR ehk Kiviõli Rahva Ringhääling. Kuna meie linnast on saamas Kiviõli vald, tänu ühinemisele kõrval omavalitsustega, siis seda enam tunneme, et noored üle suure valla võiksid kuidagimoodi tunda ennast kaasatuna. Meie tahame, et meie noored saaksid KOGU vajaliku informatsiooni, mis puudutab konkreetselt noorsootöö ala, meie üritusi, meie vallavalitsuse tegemisi jne. Tahame, et just tänu sellele sotsisaalmeedial kanalile tõuseks just eriti noorte teadlikus meie praeguse ja oleva ühiskonna suhtes. Sest meie, noored, olemegi tulevik. Otseloomulikult on meie kanal mõeldud kõikidele vaatajatele. Seda me pigem ootamegi. Tahame läbi erinevate saate teemade tõsta inimeste teadlikust, et siin kandis elutseb üks imevahva vald - tulevane Kiviõli vald.

Et soetada vajaminev tehnika tegemaks saateid nii sisetingimustes, kui ka välistingimustes, selleks taotleme "Nopi üles" projektifondist 2000 eurot.

Projektifondi "Nopi Üles“ tegevuste elluviimist rahastatakse haridus- ja teadusministri kinnitatud ning Eesti Noorsootöö Keskuse poolt elluviidava ESF kaasrahastatud programmi „Tõrjutusriskis noorte kaasamine ja noorte tööhõivevalmiduse parandamine“ kirjeldatud tegevuste raames.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar