neljapäev, 16. veebruar 2017

Vastseliina mängutuba noortelt pisikestele

"Nopi üles" projektikonkurssi abiga soovime luua Vastseliina mängutoa, kus lapsed vanuses 1-6 e.a. saaksid tasuta aega veeta vabatahtlikke noorte poolt korraldatud tegevuste läbi. Viies läbi küsitlust lastevanemate seas tuli välja, kui vajalik on koht, kus saaks oma lapsega koos aega veeta olenemata hooajast ning rahalisest võimekusest. Kuna Vastseliinas või 20 km läheduses sellest, sellist kohta ei eksisteeri, tulime noortega ideele luua kohalikku noortekeskusesse mänguruum, et emad/isad, kes on kodused või kellel on vabaaega saaksid kokku tulla, suhelda ning tegeleda enda hobidega samal ajal, kui nende laps on turvalises kohas hoolitsetud vabatahtlike noorte poolt, kes kord kuus viivad läbi temaatilisi tegevusi nagu kaardi meisterdamine mingiks tähtpäevaks, näpunukkude teatrietendusi või
lugemisõhtuid. Tänu sellele omandaksid noored oskusi tegevuste läbi viimisel ja planeerimisel ning saaksid samuti töökogemust, mis valmistaks neid ette tulevikuks.

Taotletav summa on 2000 eurot.

Projektifondi "Nopi Üles“ tegevuste elluviimist rahastatakse haridus- ja teadusministri kinnitatud ning Eesti Noorsootöö Keskuse poolt elluviidava ESF kaasrahastatud programmi „Tõrjutusriskis noorte kaasamine ja noorte tööhõivevalmiduse parandamine“ kirjeldatud tegevuste raames.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar