kolmapäev, 22. märts 2017

Lihula videoring

Meie idee sai alguse, kui Kevin-Reidar jõuluajal käis abiks Olev Mihkelmaal filmimas kooli jõulupidu ja kiriku jumalateenistust, millest viimast näidati ka hooldekodus eakatele. Kuna Kevinile ja hooldekodu elanikele see väga meeldis, siis mõtlesimegi seda veel teha. Tore oleks ju kohalikest üritustest videoid teha ja neid kohalikega jagada. Meie ideeks on videoring, kus õpime tegema „Timelaps“ videoid, jäädvustama kohalike sündmusi ja neid ka monteerima. Aprillis juba on toimumas koolipulm, mida saaksime filmida ja peale selle on tulemas ka koolilõpetamised, Lihula muusikapäevad, Lihula kohvikutepäev ja veel palju kohalike sündmuseid.

Projektis osalevad noored soovivad viia sündmused ka nendeni, kellel pole võimalik ise kohale tulla või meenutada toimunud üritusi aastate pärast!
Samuti annab see meediahuvilistele noortele võimaluse tegeleda sellega ka lähemalt.
Meil on olemas kaamera kuid puudub arvuti videote monteerimiseks ja mikrofon, et heli korralikult peale jääks ning statiivi, et pilt oleks sujuv. Loomulikult tuleb meid juhendama ka meie tuttav fotograaf Olev Mihkelmaa.

Kokku taotlesime Nopi Ülesse projektifondist 1994.49.-
Noorte piirkondlikute omaalgatuste konkursi "Nopi Üles" tegevuste elluviimist rahastatakse haridus- ja teadusministri kinnitatud ning Eesti Noorsootöö Keskuse poolt elluviidava ESF kaasrahastatud programmi „Tõrjutusriskis noorte kaasamine ja noorte tööhõivevalmiduse parandamine“ kirjeldatud tegevuste raames.





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar