neljapäev, 23. märts 2017

Puka muuseumituba

Selle projektiga soovime toetuse abil rajada Puka kogukonna muuseumitoa. Tahame sisustada ruumi, kus säilitada Puka valla ja kooli ajalooga seonduvat materjali ja infot tänapäevast. Seoses haldusreformiga toimub valdade ühinemine, mille tagajärjel kaob praegune Puka vald. Tahame talletada tänapäevase Puka vallaga seonduvat, kuna 10 aasta pärast ei pruugi seda enam keegi mäletada. Projekti otsustasime kirjutada sellepärast, et saada rahalist toetust, soetamaks museaalide säilitamiseks vajalikke vahendeid ja renoveerida vastav ruum.
Miks? Et oleks koht, kus säilitada Puka valla ajalugu, pakkudes inimestele võimaluse sellega tutvuda. Loodame, et muuseumituba kutsub kohale ka kaugemalt inimesi. Ootame kaasa lööma kogukonda, et tugevdada põlvkondadevahelisi sidemeid ja koondada võimalikult rikkalik ajalooline materjal.
Kus? Muuseumituba asub Puka vanas koolimajas esialgu ühes klassiruumis.
Kellele? Muuseum on avatud kõikidele headele inimestele, kellele on oluline Puka vald ja Puka kool.

Kes minevikku ei mäleta, elab tulevikuta.
Taotleme plaanitu elluviimiseks „Nopi üles“ ideekonkursilt 1855 €.


Noorte piirkondlikute omaalgatuste konkursi "Nopi Üles" tegevuste elluviimist rahastatakse haridus- ja teadusministri kinnitatud ning Eesti Noorsootöö Keskuse poolt elluviidava ESF kaasrahastatud programmi „Tõrjutusriskis noorte kaasamine ja noorte tööhõivevalmiduse parandamine“ kirjeldatud tegevuste raames.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar