kolmapäev, 29. märts 2017

Vastseliina Youtube´i kanal "Vastseliina noored"

Eesmärk:
Ostetakse avalikuks kasutuseks väikseima hinnaga videokaamera XLR sisendite ja HD/SD-SDI väljundiga, et noortegrupp, ~15 noort, saavad teha noortepärast youtubekanalit, mis kajastab Vastseliina valla tegemisi koos intervjuude, vestlustega. Youtube kanal aitab kajastada olulisemaid noorteinfo valdkondi.
Probleem:
Praegune youtube kanal liiga asjalik, peaks olema rohkem noortepärane. Praegu on tehtud isiklike vahenditega ja üritustest on tehtud ainult ülevaatlike videosid ilma intervjuude ja vestlusteta. Uus Youtube kanal alustab dialoogide, vestluste ja intervjuude tegemisega (selleks vajalik kaamera, millel on xlr sisendid. Tänu sellele valisime ühe odavaima XLR sisendiga kaamera). Youtube kanal alustab otseülekannete tegemisega (tänu sellele oleme valinud kõige odavama HD/SD-SDI väljundiga kaamera).


Maakondlik noorteinfo kaob ära ja noortepärane youtube kanal võimaldab olulisemat noorteinfot edasi anda.

Taotlesime projekti elluviimiseks 2000 eurot.
Vastseliina Noored! https://www.facebook.com/images/emoji.php/v8/f4c/1/16/1f642.png

Projektifondi "Nopi Üles“ tegevuste elluviimist rahastatakse haridus- ja teadusministri kinnitatud ning Eesti Noorsootöö Keskuse poolt elluviidava ESF kaasrahastatud programmi „Tõrjutusriskis noorte kaasamine ja noorte tööhõivevalmiduse parandamine“ kirjeldatud tegevuste raames.


Link videole: https://www.facebook.com/NopiUles/videos/427797197564522/

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar