esmaspäev, 13. märts 2017

Rannu noorte sisukas kevadvaheaeg

Projekti nime ja asukoht:
Rannu noorte sisukas kevadvaheaeg
Rannu pere- ja noortekeskus Rannu alevikus

On tehtud kokkulepped graffitilaagri korraldajatega, paintballi instruktoritega, DJ töötoa läbiviijaga. Paika on pandud vaheaja tegevuste ajakava; projektitegevused on välja kuulutatud ja alanud on noorte registeerimine tegevustesse. Valmistasime ankeedi Aasta Noorte valimiseks ja kuni 22.märtsini saab esitada oma kandidaate. Valmis on tunnustusürituse ajakava, välja on valitud õhtujuhid, valmis on tänukirjad ja tunnustused. Broneeritud on buss, millega me sõidame Tartusse paintballi mängima.

Järgmised sammud on vaheaja nädala jooksul need planeeritud sündmused ellu viia. Plaanime kutsuda tunnustusüritusele ka naabervaldade noori. Peale ürituste korraldamist, kirjutame ühisvalla lehte artikli. Vaja on soetada veel meened tunnustusürituseks ja toidumaterjal laagri ja tunnustusürituse jaoks.

Projekti vastus ja raha tulid kiiresti, mis tõttu meile jäi piisavalt aega tegevuste korraldamiseks. Samuti oli juba eelnevalt nõusolekut saadud tegevuste läbiviijatelt. Nüüd oli vaja täpsustada kuupäevad. Tore on ka see, et paljud noored olid juba avaldanud soovi osaleda tegevustes, enne kui olime saanud projekti vastuse teada.
Hetkel  probleeme ja murekohti ei ole.

Mida olete siiani projekti läbi viies õppinud
Kui eeltöö on piisavalt põhjalik, siis on lihtsam projekti ellu viia. Tasub kõik võimalikult põhjalikult läbi mõelda.

Meie noorsootöötaja aitab meid  palju, seega lisatuge me hetkel ei vaja.


Pildid lisame järgmisesse aruandesse.


Noorte piirkondlikute omaalgatuste konkursi "Nopi Üles" tegevuste elluviimist rahastatakse haridus- ja teadusministri kinnitatud ning Eesti Noorsootöö Keskuse poolt elluviidava ESF kaasrahastatud programmi „Tõrjutusriskis noorte kaasamine ja noorte tööhõivevalmiduse parandamine“ kirjeldatud tegevuste raames.

1 kommentaar: