reede, 21. aprill 2017

"Noor Liider" toob noorteni tasuta koolitused!

Tahaksid luua suurepärast õpilasfirmat ning kasvada suureks ja edukaks ettevõtjaks? Soovid saada rohkem osalejaid oma üritusele või paremat reklaami projektile? Kui jah, siis leia kaks minutit oma päevast ning loe läbi järgnev:

Sigrid Sikk, noor neiu Jõhvist ning Risto Kaljurand, noormees Viljandist, on täheldanud, et nende sünnipaikades leidub palju noori, kes on aktiivsed ning tahavad oma kodukandis midagi luua, algatada, kuid neil puuduvad vastavad teadmised ja oskused või pahatihti pole piisavalt vajalikku motivatsiooni ning lennukad ideed jäävad vaid ideedeks.

Risto ja Sigrid tahavad kogukonnale tagasi anda ning seda koolituse raames, mis leiavad aset nii Toilas kui ka Viljandis. Koolituspäevade eesmärk on anda noortele vajalikke teadmisi kõigepealt müügist: kuidas igapäevaselt kasutada müügiomadusi teiste inimestega suheldes (mõjutamiseks, lähenemiseks, arukate vestluste eesmärgil). Teiseks turundusest ehk kuidas noored enda poolt loodud projekte kõige paremini reklaamida saavad, milliseid inimesi enda ümber koondada ning milliseid vahendeid kasutada. Kolmandaks teemaks on ajaplaneerimine: kuidas igapäevaselt nutikalt ning mõistlikult aega kasutada. Nende koolituste väljunditeks on just need vajalikud teadmised, mis nende silmis noortel hetkel vajaka jäävad. Seda just müügioskuste, turunduse ning ajaplaneerimise osas.

On ka neid noori, kes on vähem aktiivsed või pole kogukonnas neid kõnetavat projekti või ideed leidnud - antud koolitus oleks ka nende jaoks ainult hea, sest Sigrid ja Risto loodavad läbi koolituste süstida noortesse julgust ning motivatsiooni, et nad oleksid agarad ise midagi algatama oma kodukohas. Kõige enam loodavad nad, et läbi oma koolituste ja tänu parimatele koolitajatele, saavad nad noorukeid tegutsema panna, anda neile teadmisi ning oskusi. Nad soovivad pakkuda neile kvaliteetset koolituse kogemust ning loodavad, et antud projekt ei piirduks vaid selle kevadega ning kahe Eestimaa paigaga.

Selle jaoks, et antud projekt koolituste näol saaks teoks, vajavad nad just TEIE abi, et taotletatav summa, 2000 eurot, saaks väljateeinitud. Selleks anna oma LIKE antud pildile, kutsu sõbrad sama tegema ning 200 like-i täitumisel kohtume kaasahaaraval koolitusel juba 21. aprillil Toila rahvamajas või 19. mail Viljandis, Grand Hotellis! Koolitused on mõeldud kõikidele noortele, kuid eelkõige on oodatud Ida-Virumaa ning Viljandimaa noored!

Projektifondi "Nopi Üles“ tegevuste elluviimist rahastatakse haridus- ja teadusministri kinnitatud ning Eesti Noorsootöö Keskuse poolt elluviidava ESF kaasrahastatud programmi „Tõrjutusriskis noorte kaasamine ja noorte tööhõivevalmiduse parandamine“ kirjeldatud tegevuste raames.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar