neljapäev, 20. aprill 2017

Noored arutlevad majanduse üle

MTÜ Tegusad Eesti Noored on korraldamas “Arutlusõhtut noortele” 20.aprillil Solarise Apollo Kinos Tallinnas. Arutlusõhtu teemaks on tuleviku majandusssuunad ja jagamismajandus.
Hetkel on meie üritus varsti toimumas ning kõik korraldajad ootavad 20.aprilli pikki silmi. Oleme tegelenud aktiivselt ürituse korraldamisega ning eriti hästi on sujunud meeskonnavaheline koostöö. Oleme läbi korraldamise muutunud lähedasemateks ja oleme saanud paremateks sõpradeks. Samuti on meil läinud hästi ürituse koha leidmisega, milleks osutus Tallinna populaarne Apollo Kino Solarises.
Siiski on meil esinenud ka mõned probleemid. Kuna kavatseme pakkuda oma arutlusõhtul osalejatele süüa, on erinevate toidueelistuste tellimine osutunud meie jaoks keeruliseks. Nimelt on meie jaoks raske ennustada paljud osalejatest on kindlate toidueelistustega. Nüüdseks on see probleem juba lahenenud ning kõik noored on oodatud meie üritusele.
Praeguseks hetkeks oleme lähenemas üritusega finišijoonele. Meil on olemas korraldamiskoht, söök, eksperdid, reklaam ja ürituse olemus. Oleme täielikult valmis noori vastu võtma 20.aprillil Solaris Apollo Kinos.
Ürituse korraldusest saadav kogemustepagas on meeletu. Me oleme õppinud tiimiga koostöötamist. Meie korraldusmeeskonnas on kõigil liikmetel võrdne roll ja oluline on olla tiimimängija. Samuti oleme õppinud aja kasutust, vastutust ja ürituse korraldamise elamuse. Just elamuse, kuna seda ei anna võrrelda teiste üritustega!

Lisan ka mõned pildid meie koosolekust ja plakatitest, mis on paigutatud erinevatesse ülikoolidesse ja koolidesse.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar