teisipäev, 18. aprill 2017

Vihje kõigile, kes otsivad tantsijaid - Sauelt leiab :)

Tantsu kevad

17.03.17-19.03.17

 Korraldajateks olid kaks Saue noort, kes on ise juba aastaid tantsuga tegelenud. Osalejateks oli 20 noort, kelle hulgas oli nii pikaajalisi tantsijaid kui ka huvilisi, kes esimest korda tantsuga kokku puutusid. Projekt leidis aset Saue Noortekeskuses.

Laagris tantsiti kokku kuute stiili: Zumba, Jazz, Hip Hop, Pilates, Acro ja Cheer ning lisaks ka üks üldfüüsiline treening. Treenerid olid tellitud Eesti parimatest tantsustuudiotest: Danceactist, TTÜ Tantsutüdrukutest ja Diva Tantsustuudiost.
Esimesel õhtul said tantsijad omavahel paremini tuttavaks ning toimus ka tantsuline teatevõistlus. Teisel õhtul oli võimalus lisaks kehale tööle panna ka aju, nimelt mängiti erinevaid mõttemänge ja mõeldi ka ise tants välja. Toitlustuse eest muretses Tammevana Pubi, mille road olid imemaitsvad!

Korraldajatena saime palju uusi teadmisi nii tantsu kui ka korraldusliku poole pealt. Nimelt õppisime uusi tantsustiile ning tehnilisi elemente. Saime teada, kuidas viia läbi õhtuprogramm, kui on paarkümmend inimest, kuidas koostada eelarvet ja palju tuleb varuda hommikusöögi materjali.

Üldiselt probleeme ei tekkinud, ainult teisel hommikul oli noortekeskuses sünnipäevapidu ning pidime oma trenniga väiksesse saali kolima, aga häid lambaid mahub palju ühte lauta.

Osalejatele väga meeldis stiilide mitmekülgsus, toit maitses ning õhtuprogramm oli ka põnev – nii selgus tagasiside küsitlusest. Oleme õnnelikud, et tantsijad rahule jäid.


Kuna osalejad õppisid palju uusi tantse, siis saavad nad neid ka oma sõpradega jagada ja ise mitmekülgsemaid tantse välja mõelda. Sellega saavad nad abiks olla ka oma treenerile. Võib-olla sai keegi nii palju indu, et soovib ise Sauel tantsukultuuri edendama hakata.






Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar