teisipäev, 18. aprill 2017

Varsti varsti - Värskas saab väljas lauatennis mängida

Vahearuanne

Projekt nimega „Värska väli tennise laud“ tähendab seda, et Värskasse on oodata uut ja uhket objekti, milleks on väli lauatennise laud ja seda kõike selleks, et toetada aktiivset eluhoiakut kogukonnas ning mitmekesistada vaba aja veetmise võimalust.

Meie projekti teekond on olnud järgmine:
Algas see kõik juba siis, kui väljas veel krõbe külm. Salamisi unistasime soojast kevadest ja võimalusest väljas vingelt aega veeta. Aga mida väljas teha? Jah, ühest tänava otsast teise kõndida, muusika JBL kõlaris mängimas kaua ei viitsi, see tungis esimesena mõtetesse. Mängida tahaks! No kes ei tahaks? Nopi üles projektikonkurss tuli meile appi, kirjutasime oma idee konkursile.

Lauatennise mängimine on siseruumides popp, kindlasti on see väljas veel rohkem, sest see annab võimaluse väljas värskes õhus lõbusalt ja aktiivselt oma aega veeta. Nii teemegi - siseruumidest välja lauatennist mängima.

Piisav kogus meeldimisi Facebookis andis meile võimaluses Nopi üles projektiga jätkata ja oma ideed teostama hakata.

Esmalt tuli leida ja võrrelda erinevaid väli lauatennise laua pakkujaid, kes ja kus teeb ning kui palju maksab. Meie üllatuseks on see väga kallis. Arvasime, et mõni“ klik“ internetis ja saabki ära tellida. Ei, meil tuli otsida hoolega ja olime juba päris murelikud. Helistasime, nii tundus lihtsam. Meile räägiti põhjalikult erinevatest võimalustest ja saime sobiva lahenduse nii meile, kui ka pakkujale. Tellimusega me ei kiirustanud, sest maapind ei soosinud seda. Ootasime, kuna lumi sulama hakkab. Esimesi linnulaule kuuldes tegime tellimuse ära, lootes, et nüüd on maapind valmis laua paigaldamiseks. Tuli välja, et Eestis on hetkel meile sobiv laud ära ostetud ning esitati tellimus välismaale, et meie oma lauast ilma ei jääks. Meie ootusaeg venis oodatust pikemaks, kuid see ei tee meid kurvaks. Oleme rõõmsad, et meile on antud suurepärane võimalus mitmekesistada Värskas laste, noorte ja täiskasvanute ajaveetmise võimalust. Väli lauatennise laud on peagi meie poole teel, seega ei ole põhjust muretseda.


Tublid Värska noored on positiivset energiat täis. Vaatamata ootamatutele takistustele, teame et kõik läheb hästi.     

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar